Terug

15 juni: Eerst raadssessie, dan dorpsfeest. Kom ook! – update

De sessie die door de gehele gemeenteraad is aangevraagd, vindt definitief plaats op 15 juni, van 19:30 – 21:00 uur in de raadszaal op het gemeentehuis (Raadhuisplein 1, Hoofddorp).

E.e.a. is live te volgen via de website, maar natuurlijk is het beter als bewoners massaal aanwezig zijn, zodat Raad en College de betrokkenheid kunnen zien.

Waarom komen?

Om dat jij/jullie het verschil kunnen maken. Je gaat meemaken hoe de raadsleden en B&W de belangrijke knelpunten in Rijsenhout bespreken. Ze hebben zich er goed in verdiept en dat geeft hoop, maar dan is het wel belangrijk dat het dorp haar betrokkenheid laat zien!

BELANGRIJKE INFO::

1) Hou het NETJES s.v.p.!!!

2) Ook KINDEREN zijn van harte welkom. Er zijn zelfs kinderen die spreken (vroeg op de avond).

3) Bewoners verzamelen bij het Konnetlaantje om 18:45 uur waar CARPOOLEN tot de mogelijkheden behoort. Dus heb je geen auto dan kan je vast met iemand meerijden. Daarna gaan we samen naar gemeentehuis en retour desgewenst naar het Dorpsfeest.

4) Ga je rechtstreeks NEEM dan alsjeblieft een BEKENDE MEE (vraag bijvoorbeeld je buurvrouw of ze een lift kan gebruiken?)

5) Denk eraan dat het morgen WIELERRONDE is, dus parkeer je auto buiten het centum.

Het sessiedebat zal gaan over het transformatorstation en het leefbaarheidsfonds.

Er worden die avond geen besluiten genomen. De Raad praat over de ontwikkelingen in Rijsenhout en de daardoor ontstane onrust bij de inwoners.

Als je meer wilt lezen (beantwoording van schriftelijke vragen en rapport van Reddyn) ga dan naar iBabs.eu
Inloggen:
Site: Haarlemmermeer
Mailadres: burger
Wachtwoord: burger
De stukken vind je bij ‘raadsplein 15 juni 2017’

https://gemeenteraad.haarlemmermeer.nl/Vergaderingen/Raadsplein/2017/15-juni/19:00

Gemeenteraadsvergaderingen zijn doorgaans strak op tijd. Dus als u nog door wilt naar het Dorpsfeest in Rijsenhout in De Reede, hoeft dat geen belemmering te zijn! Entree bedraagt € 10. Laten we hopen op reden tot feest!

 

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!