Terug

28 november 2018, informatiebijeenkomst over bouw Centurionterrein

U kunt hier de officiële brief downloaden

Op het voormalige Centurionterrein aan de Schouwstraat achter de Aalsmeerderdijk worden woningen gebouwd in het project Rozenhof. Hier komen 32 woningen en een commerciële ruimte. Ook wordt de Schouwstraat doorgetrokken naar de Bennebroekerweg.

Het definitieve ontwerp voor dit plan is zo ver gevorderd dat wij u graag over het plan informeren. Het gaat om een toelichting op de bouwplannen en de verwachte datum van de start van de verkoop. Ook informeren wij u over de verwachte planning van de eerste werkzaamheden op het terrein.
De gemeente Haarlemmermeer en ontwikkelaar Janssen de Jong van het plan Rozenhof nodigen u daarom graag uit voor een informatieavond op woensdag 28 november vanaf 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Het gaat om een inloopbijeenkomst, waarbij u zelf kunt kiezen wanneer u langs wilt komen.

  • Onderwerp: Informatiebijeenkomst over de woningbouw Centurionterrein
  • Datum: Woensdag 28 november 2018 Tijdstip: 19.30 uur – 21.00 uur
  • Plaats: Ontmoetingskerk, Werf 2, Rijsenhout

Contact en meer informatie

Voor meer informatie over het project Rozenhof op het voormalige Centuriongebied kunt u ook terecht op de website van de gemeente: www.haarlemmermeergemeente.nl/rijsenhout-centrum. U kunt ook bellen met projectmanager Bilge Evin van de gemeente via het algemene telefoonnummer 0900‐1852. Zie ook de website van Jansen de Jong: www.jjpo.nl/projecten/rozenhof/.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Namens de gemeente Haarlemmermeer, Gebiedsmanager Haarlemmermeer Zuid,
Jos Bontekoe

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!