Terug

Bericht van Meerlanden

Wij ontvingen dit bericht met bijlagen van de Meerlanden

Overzicht Vraag en Antwoord informatiebijeenkomsten Meerlanden bijgewerkt tot en met 1 oktober 2019

Handout presentatie informatiebijeenkomst Meerlanden dd 1 oktober 2019

Beste buurtbewoner, beste bezoeker van de informatiebijeenkomst,

Bedankt voor uw komst naar de informatiebijeenkomst op 1 oktober 2019. Deze avond presenteerden wij de voortgang in de ontwerpfase van de toekomstige terreinindeling en de biomassa-installatie en de voortgang met betrekking tot de vergunningaanvragen voor de biomassa-installatie en de leidingen van het warmtenet.

De handout van de presentatie die wij tijdens de informatiebijeenkomst gaven, hebben wij als bijlage bij deze mail gevoegd net als het geactualiseerde overzicht met de gestelde vragen en gegeven antwoorden.

Wij vonden het prettig om op deze manier informatie met u uit te wisselen en hopen veel van uw vragen beantwoord te hebben. Mocht u echter onbeantwoorde vragen hebben, of heeft u nieuwe vragen over dit onderwerp, dan kunt u deze vragen kenbaar maken via buurtverkenner Edwin Sauer, buurtverkenner@hotmail.com.

U heeft via de mailinglijst aangegeven op de hoogte te willen blijven over de voortgang van het proces. Als u de informatie hierover niet meer wenst te ontvangen dan kunt u dit doorgeven via directiesecretariaat@meerlanden.nl.

Met vriendelijke groet,

Angeline Kierkels

Algemeen directeur Meerlanden

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!