Terug

Beweeginzicht, samen werken aan vitaal ouder worden (15 juni)

Op 15 juni organiseert Team Sportservice een gratis beweegactiviteit

Een groot deel van de zelfstandig wonende ouderen wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen.  

Heel begrijpelijk, maar dan is langer vitaal blijven van groot belang. Team Sportservice Haarlemmermeer helpt daarbij met ‘Beweeginzicht’, een gratis activiteit voor ouderen. De deelnemers krijgen direct inzicht in hun eigen vitaliteit en een beweegadvies op maat.  

Beweeginzicht  
Beweeginzicht is een test gericht op algemene dagelijkse verrichtingen, zoals tillen met boodschappen, traplopen, voorwerpen pakken, zitten en staan. Allemaal bewegingen die erg belangrijk zijn in het behouden van zelfstandigheid. De activiteit is ingericht voor de inactievere ouderen. Het doel is om hen op weg te helpen met sporten en bewegen, om zo hun zelfstandigheid te bevorderen. Team Sportservice biedt na de uitvoering van de oefeningen een individueel inzicht in de vaardigheden en er worden heldere adviezen gegeven om dit te kunnen verbeteren of behouden.  

Deelname 

Op woensdag 15 juni organiseert Team Sportservice Beweeginzicht in Hoofddorp (locatie SKWA). De test duurt ongeveer 1,5 uur en deelname is gratis. Aanmelden kan via www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer of door te bellen met Team Sportservice Haarlemmermeer 023 205 55 10 

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!