Terug

bewonersbrief over rioolwerkzaamheden in het Schrevelsgerecht

bewonersbrief-schrevelsgerecht-riolering

 

boven te downloaden, een kopie van de brief die 14 december bij de bewoners is bezorgd
door een van onze eigen medewerkers.

IN deze brief staat het volgende te lezen:

De hoofdriolering in het Schrevelsgerecht is in slechte staat en wordt in april/mei 2018 vervangen. Gelijktijdig met deze werkzaamheden, vervangt de aannemer de verharding van de rijweg en de trottoirs en de nutsbedrijven de gas- en waterleiding. Om verdere schade en eventuele gevaarlijke situaties te voorkomen, voert aannemer De Wilde een tijdelijke spoedreparatie aan de riolering uit.

 

Planning De planning van deze spoedreparatie, tussen huisnummers 2 t/m 6, start op dinsdag 19 december en is naar verwachting op donderdag 21 december a.s. afgerond. In verband met de weersomstandigheden of andere onvoorziene zaken, kan de planning worden aangepast.

 

Bereikbaarheid en hinder Tijdens de werkzaamheden is de straat afgesloten voor het doorgaand verkeer en wordt het verkeer omgeleid. De omleidingsroutes worden met borden langs de weg aangegeven. Op het gedeelte waar de werkzaamheden plaatsvinden mag er op de parkeerstroken langs de weg niet geparkeerd worden. Wij verzoeken u uw voertuig tijdelijk elders te parkeren. De werkzaamheden kunnen niet zonder (geluids)hinder worden uitgevoerd. De aannemer streeft er naar deze hinder zo veel mogelijk te beperken.

De woningen/bedrijven blijven altijd bereikbaar, zowel te voet/fiets als voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance).

 

Contact Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Jan Zwemmer via telefoonnummer 0900 1852 of een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl o.v.v. Schrevelsgerecht.

 

Met vriendelijke groet,

De gemeente Haarlemmermeer,

namens deze, de gebiedsmanager Jos Bontekoe

Gemeente Haarlemmermeer
Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp
0900 1852
www.haarlemmermeer.nl [1]

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!