Terug

Bouw senioren-appartementen in Aalsmeer

Veel animo voor senioren-appartementen Project Zuydveste

Nieuwbouwproject bij Zuiderkerk combineert woongenot met mogelijkheid tot zorg aan huis

Aalsmeer – Het zijn drukke weken voor Tupla Vastgoed, de ontwikkelaar van het nieuwbouwproject “Zuydveste” in Aalsmeer. De aanmeldingen voor de 55 appartementen voor senioren lopen storm. Dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van Zorgcentrum Aelsmeer in het complex. Zo wordt het straks mogelijk om zorg aan huis te ontvangen van vertrouwde gezichten door middel van een eigen wijksteunpunt van Thuiszorg Aalsmeer in de voormalige Zuiderkerk. Dat is iets dat veel oudere mensen met een zorgvraag aanspreekt.

De oplevering van de drie appartementen in de voormalige Zuiderkerk en het daar omheen geplaatste nieuwbouwcomplex, vindt in de zomer van 2022 plaats. Het hoogste punt werd eind vorig jaar bereikt, en wie langsloopt zal zien dat op verschillende plekken al is begonnen met de aankleding van de buitenkant.

Tot 16 januari as. is inschrijven voor de appartementen mogelijk. Daarna gaan de selectieprocedure en loting van start. Een spannend moment voor veel gegadigden, want de woningen in de buurt van de Westeinderplas en winkelcentrum Ophelialaan zijn érg in trek. De oplevering van Project Zuydveste biedt senioren overigens ook de kans een eigen woning achter te laten. Een win-winsituatie, want met de opbrengst van de woning en de schappelijke huurprijzen van de appartementen, blijft er genoeg vermogen over voor een comfortabel en financieel zorgeloos leven. Daarnaast komen er op deze wijze ook weer nieuwe woningen vrij voor jonge mensen die op zoek zijn naar een eerste koopwoning. Kortom, het succes van Project Zuydveste is begrijpelijk!

Meer weten? Ga naar www.zuydveste.nl voor meer informatie of de mogelijkheid tot inschrijven.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!