Terug

Connexxion Informatieavond 29 november

Deze brief is voor alle inwoners van Rijsenhout, en zal zo veel mogelijk verspreid worden op donderdag 16 november. (behalve als u een NEE/NEE sticker heeft

uitnodigingsbrief-rijsenhout-aml-flex-november-2017

Beste inwoner van Rijsenhout,

Zoals inmiddels bekend zal per 10 december 2017 het busvervoer in zijn huidige vorm uit uw dorp verdwijnen. Dat zal even wennen zijn. Connexxion heeft de aanbesteding gewonnen van het Openbaar Vervoer voor Amstelland Meerlanden. Daarin werd onder andere om vraag gestuurd OV gevraagd: alleen voertuigen laten rijden als er vraag is naar vervoer én op een milieuverantwoorde wijze. Connexxion heeft daar invulling aan gegeven door AML Flex in te voeren in Nes a/d Amstel, Rijsenhout, Abbenes en Buitenkaag.

Op donderdag 16 november 2017 ontvangt u thuis per post uitgebreide informatie over AML Flex, behalve als u een ‘nee-nee sticker’ op uw brievenbus heeft. Deze informatie legt uit hoe u een AML Flex auto kunt bestellen, hoe en hoeveel u betaalt en wanneer AML Flex rijdt. Wij begrijpen dat door een dergelijk grote verandering in het aanbod van het openbaar vervoer er nog veel vragen zullen zijn. En wij willen deze graag beantwoorden. Wij nodigen u uit om op 29 november van 19:30 – 21:00 uur in de Ontmoetingskerk, Werf 2 in Rijsenhout uw vragen te stellen en daarnaast geven wij extra uitleg bij de nieuwe dienstregeling.

Graag tot ziens op 29 november! Met vriendelijke groeten,

Connexxion Openbaar Vervoer NV

Team Amstelland Meerlanden

website: www.connexxion.nl/am

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!