Terug

De verborgen impact – 5 maart Hoofddorp

Podium voor Architectuur nodigt u graag uit voor een lezing door Mark Kauw over De verborgen impact op maandagmiddag 5 maart a.s. 

Gastspreker Mark Kauw leidt de sessie in met een lezing over het boek De verborgen impact.
Mark Kauw deed onderzoek bij Studio Babette Porcelijn vanuit de beweging Think Big, Act Now.

De Verborgen Impact’ maakt inzichtelijk wat er buiten ons blikveld gebeurt met onze planeet: de consument vraagt en betaalt maar ziet niet wat de gevolgen elders op de wereld zijn. De drie vragen – ‘Wat is onze verborgen impact?’, ‘Wat zijn de gevolgen?’, ‘Hoe kunnen we het oplossen?’ – gaan in op wat we willen en de gevolgen die dit heeft voor de planeet en voor ons. De impact top-10 laat zien dat verborgen impact vaak groter is dan de zichtbare. Tijdens de lezing draagt Mark Kauw oplossingen aan om naar eco-positief te gaan. Denk groot, overzie het hele plaatje en handel daarnaar.

De lezing vormt de aftrap van de Inspiratiesessie Innovatie Cultuuronderwijs. Na de lezing volgt een ‘knip’ voor het verlaten van de zaal. Voor degenen die de inspiratiesessie bijwonen volgen na de lezing pitches en een werksessie.

Tijdstip en locatie Maandag 5 maart, inloop 15.30 uur. De lezing start om 15:45 uur. Locatie: Gymzaal Hoofddorp Centraal. Prins Hendriklaan 33 in Hoofddorp.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!