Terug

Dorpsfeestdienst Lichtbaken

Dorpsfeestdienst zondag 6 juni 2021, 10.00 uur, Lichtbaken

Het is weer bijna zover: het Rijsenhoutse Dorpsfeest komt eraan!

“Heb je een kamer vrij?”

De oorspronkelijk beoogde datum voor 2021, was 6 juni 2021.
Met name door de onzekerheden de afgelopen maanden heeft het definitieve besluit om een Dorpsfeest te houden lang op zich laten wachten. Als kerken, rekening houdend met de beschikbaarheid van de predikanten, hebben we een knoop moeten doorhakken en ons gehouden aan de 6de juni. Inmiddels is bekend dat het Dorpsfeest start op 13 juni; een gat van een week! We hebben dat opgelost door tijdens de dienst van 6 juni middels een video een doorkijkje te geven van de evenementen die op stapel staan tijdens het Dorpsfeest.
Het Dorpsfeest willen we zoals een goede en vertrouwde traditie is geworden, openen met een oecumenische dienst verzorgd door de R.K. gemeenschap, de NGK en de PKN. Voor velen is deze gezamenlijke dienst een hoogtepunt in het jaar en zeker een moment om naar uit te zien en mee te beleven! Helaas is een volledige Dorpsfeestdienst niet mogelijk, maar een aantal versoepelingen zijn: 50 gasten in de kerk en er mag “live” gezongen worden door maximaal 4 solisten tijdens de dienst.
Muzikale medewerking wordt verleend door André Keessen, en de band van eigen bodem: 4HIM!
De opbrengst van de collecte gaat zoals gebruikelijk naar de Stille Armoede in ons dorp.
Wij nodigen u, jullie van harte uit om gezamenlijk te kijken hoe wij Gods geest kunnen ervaren, ook als omsingeld dorp in een oprukkende wereld in ontwikkeling. Graag tot ziens op 6 juni a.s.!

Online vanuit het Lichtbaken. Max 50 gasten mogen de dienst bijwonen;

Uiterlijk vrijdag aanmelden bij
Petra Bart: E: petra@familiebart.nl T: 06 51401218

Het dorpsfeestdienst team
van RK, NGK en PKN.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!