Terug

Eindelijk; Plaatsing voetbrug Koetenburg

Rondom het terrein van tomatenkweker Schenkeveld wordt een groenstrook aangelegd. De inrichting vindt dit voorjaar plaats en de bomen worden in het najaar van 2020 aangeplant. Om het groen voor Rijsenhouters bereikbaar te maken, komt er onder andere een bruggetje voor voetgangers en fietsers over het water tussen de Koeteburg en de Aalsmeerderweg.

De brug wordt binnenkort geplaatst

Eind februari hebben omwonenden een brief van de gemeente Haarlemmermeer ontvangen over het plaatsen van de fiets- en voetbrug en het kappen van een aantal bomen. In de aanvraag voor de verkeersmaatregelen is een fout gemaakt, waardoor er alleen toestemming was voor het kappen van de bomen en een afsluiting van de Aalsmeerderweg voor één dag. Het aanbrengen van de fundering en plaatsen van de brug kon daardoor niet doorgaan. De bomen zijn intussen gekapt en de KPN-kabel is omgelegd. Het aanbrengen van de funderingen en het plaatsen van de brug moet nog gebeuren. Dit wordt nu in april gedaan. Daarvoor wordt de Aalsmeerderweg vanaf 20 tot en met 30 april 2020 afgesloten.

Data en tijden

Maandag 20 april om 7.00 uur start de aannemer met de werkzaamheden. Deze duren tot donderdag 30 april 16.00 uur. De normale werktijden van de aannemer zijn van maandag tot en met vrijdag 7.00 uur tot 16.00 uur en bij eventuele uitloop tot maximaal 19.00 uur.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!