Terug

FF zingen met het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer

Op zondagmiddag 20 november kunt u weer ff zingen. Dit keer zingen we stemmige liederen rondom advent. Muzikale medewerking wordt verleend door het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer, o.l.v. Hans van Noord. Fijn luisteren èn zingen in de aanloop naar Kerst
Het Interkerkelijk mannenkoor telt ongeveer 65 leden en heeft het zingen van liederen over Gods liefde en trouw als doel, maar ook gezelligheid en sociale contacten staan hoog in het vaandel.
Elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteert het mannenkoor in de Witte kerk in Nieuw-Vennep, echter komen de leden uit de wijde omgeving van de Haarlemmermeer.
Het repertoire bestaat uit Christelijke, en hieraan gerelateerde, liederen, welke hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar ook in de originele taal, ten gehore gebracht worden. Ook wordt het repertoire regelmatig vernieuwd en uitgebreid met nieuwe liederen.
Het mannenkoor treedt in de regio 10 tot 12 keer per jaar op, meestal in kerkdiensten, maar ook in verzorgingscentra en tijdens concerten brengt het koor hun repertoire ten gehore.
Nu zijn ze dus aanwezig in de Ontmoetingskerk aan de Werf 2 te Rijsenhout op zondagmiddag 20 november. De dienst begint om 16.30 uur en u bent van harte welkom. Komt u ook naar ‘ff zingen’?
Het FF Zingen team

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!