Terug

Glasvezelinternet in Rijsenhout (nieuwsbericht)

Snel en stabiel internet is tegenwoordig een must. DELTA Netwerk kan ervoor zorgen dat inwoners van Rijsenhout ook toegang hebben tot een gigasnel glasvezelnetwerk. 

Wat is glasvezelinternet? 

Huidige internetverbindingen gaan via een coax- of koperaansluiting. Glasvezelinternet gaat via glasvezel. Glasvezel is een draad van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in hele korte tijd en over enorme afstanden. De glasdraad is heel buigzaam en erg sterk. Hierdoor heeft u een stabiele verbinding met veel meer internetsnelheid (Mbps). Ook als u tv kijkt via glasvezel is het beeld haarscherp en hapert niet. Een ander groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor slechte weersomstandigheden, zoals bliksem.

Waarom nu overstappen? 

Als u nu overstapt, kunt u ervoor zorgen dat er een glasvezelnetwerk in Rijsenhout komt. Als namelijk 20% van de bewoners van de Haarlemmermeer (Aalsmeerderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer en Rijsenhout) vóór 16 maart 2023 voor glasvezel kiest, dan legt DELTA het netwerk aan. Ook betaalt u nu geen aanleg- en aansluitkosten. U bespaart hiermee €650,-!

Samenwerking met Quicklinq uit Rijsenhout

DELTA Netwerk heeft Benjamin Uittenbogaard van Quicklinq uit Rijsenhout gevraagd mee te helpen glasvezel naar de Haarlemmermeer te halen. Vindt u het lastig om een keuze te maken welke provider of pakket bij u past? Of heeft u hulp nodig om een abonnement af te sluiten? Op woensdagavond 8 maart organiseert DELTA in samenwerking met Quicklinq een inschrijfavond. Kom tussen 17:00 en 21:00 uur langs in de Ontmoetingskerk, Werf 2 in Rijsenhout. Daar krijgt u advies welk glasvezelpakket het beste bij uw persoonlijke situatie past. Wilt u eerder meer informatie? Neem dan contact op met Benjamin Uittenbogaard van Quicklinq op 0297-778308 of kijk op www.quicklinq.nl/glasvezel.  

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!