Terug

Gratis sport en spel na schooltijd voor kinderen Haarlemmermeer

HAARLEMMERMEER – Voor kinderen in groep 3 tot en met 8 organiseert Team Sportservice De Winter Warming-up. Tijdens deze gratis sport- en spelles kunnen kinderen stoom afblazen en buiten sporten en bewegen met leeftijdsgenootjes. De Winter Warming-up voldoet aan de coronamaatregelen en vindt plaats in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg.

De Winter Warming-up staat in het teken van allerlei verschillende tik- en balspelen, samenwerkingsspelen en nog veel meer. Buurtsportcoach Jacintha Steinmetz: “De lockdown en het online onderwijs hakt er in voor de kinderen en ouders. Wij willen met deze sportactiviteit hen een steuntje in de rug geven. Kom lekker sporten en bewegen en maak plezier met andere kinderen uit de wijk.”

Sporten in de buitenlucht

Team Sportservice organiseert De Winter Warming-up in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg. Elke doordeweekse dag zijn ze te vinden op een sportveldje. “De gymzalen zijn dicht, maar dat houdt ons niet tegen. Buiten sporten is hartstikke lekker, zeker na een dag online school”, vertelt Steinmetz. De sport- en spelles vindt plaats op maandag tot en met vrijdag na schooltijden.

Schrijf je kind in

Deelname is gratis, maar je moet je kind wel inschrijven. Ga naar www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer voor het rooster van De Winter Warming-up en lees hoe je je kan inschrijven. Heb je vragen? Neem dan contact op met 023 – 205 55 00 of haarlemmermeer@teamsportserivce.nl.

kijk hier voor de actuele rooster!

Elke donderdagRijsenhout15.00 – 16.15 uurKunstgrasveld naast Gymzaal de Pampusstraat
Pampusstraat 30

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!