Terug

Groene wandeltocht in Haarlemmermeer. 12 september 2020

Groene Wandeltocht op 12 september in Haarlemmermeer

Ontdek Haarlemmermeer te voet op 12 september 2020 met de Groene Wandeltocht van Team Sportservice Haarlemmermeer.Er zijn twee afstanden, 5 en 12 km, die je beide langs mooie bezienswaardigheden in de natuur brengen. Schrijf je nu in.

In Haarlemmermeer is het heerlijk wandelen. Daarnaast is het ook nog eens gezond voor lichaam en geest. Tijdens de Groene Wandeltocht loop je samen met andere inwoners een mooie route en geniet je van al het moois dat Haarlemmermeer te bieden heeft. De Groene Wandeltocht is voor de ervaren én de beoefende wandelaar: kies de afstand en het looptempo dat bij jou past.

Op stap met de Polderecoloog

Tijdens de route van 5 km neemt Polderecoloog van Henk Nijenhuis je mee door het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Hij barst van de kennis over planten en kent Haarlemmermeer goed. De wandeltocht van 5 km wordt op zaterdag 12 september twee keer aangeboden (om 10.00 en 12.30 uur) en is ook geschikt voor kinderen.Inschrijven is verplicht en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu in via de website van Team Sportservice. De 5 km wandeltocht kost € 5.

Ontdek Haarlemmermeer

De tocht van 12 km neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlemmermeer en omgeving, zoals het Kunstfort, het Herdenkingsbos en de Groene Weelde. De deelnemers lopen deze zelfstandig met een routebeschrijving en wegbewijzering. Schrijf je nu in via de website van Team Sportservice. De 12 km wandeltocht kost € 6.

Koffie en appeltaart

Na het wandelen krijgen alle deelnemers koffie en gebak bij Zorgmanege Stal Starro. Daarnaast ontvangen alle wandelaars een flesje water, appel, stempelkaart en een gadget.De inschrijvingen is vanaf 16 augustus geopend. Schrijf je in via de website van Team Sportservice Haarlemmermeer. Neem bij vragen contact op met Oscar Soethout via osoethout@teamsportservice.nl

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!