Terug

Haperend AML/Flex-vervoer

AML/Flex-vervoer

 

De afgelopen weken zijn er over het AML/Flex-vervoer bij de Dorpsraad toch weer, na een paar maanden betrekkelijke stilte, een aantal serieuze klachten binnen gekomen. Klachten die door de Dorpsraad al eerder onder de aandacht van Connexxion/AML-Flex zijn gebracht, zoals (veel) te laat op een halte aankomen, niet kunnen afrekenen met de OV-chipkaart, met drie personen op de achterbank moeten zitten.
Toen konden ze nog afgehandeld worden als “aanloopproblemen” maar die term gaat na bijna een jaar niet meer op. Daarom zijn deze veel voorkomende klachten nogmaals bij én Connexxion/AML-Flex én bij de afdeling Openbaar Vervoer van de Gemeente ingebracht. Ook is bij de Gemeente gevraagd (en door de Gemeente toegezegd) het rapport van de tussentijdse evaluatie over de uitvoering van het AML/Flex vervoer in te kunnen zien.
Tot dusver zijn de antwoorden van Connexxion/AML-Flex over de klachten tamelijk algemeen geweest dus is de Dorpsraad erg benieuwd hoe er aan de vergadertafel wordt gereageerd!

Tevens is Connexxion gevraagd te kijken naar het aantal door AML/Flex in gebruik zijnde haltes langs de Ringdijk. Op dit moment zijn dat er nul op een dijk die toch een 3km lang is binnen het grondgebied van Rijsenhout. Connexxion heeft beloofd ook hier naar te zullen kijken.

Wordt vervolgd.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!