Terug

Huiswerkhulp en Chill, De Vrije Vogels zoeken uw hulp!!!

Verzoek aam alle Rijsenhouters

Lieve Rijsenhouters,

een paar maanden geleden melde de negentien  jarige Latifa zich bij de Dorpsraad Rijsenhout, Ze wilde, op verzoek van de kinderen bij haar uit de buurt graag een huiswerkclubje starten, en ook graag een chill middag organiseren.

Zo;n verzoek kan je als dorp niet weerstaan natuurlijk, dus samen met Meerwaarde, Your Move, de gemeente, Maatvast (Reede) en Latifa zelf zijn we keihard aan de slag gegaan om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

We hebben heel veel gepraat, geregeld, gesmeekt en Latifa heeft een heleboel handen geschud en indruk gemaakt waardoor er deuren open gingen voor haar bijzondere plan.

En nu is het dan zover!

We hebben toestemming en alle medewerking gekregen om de oude kapperszaak (achterzijde van de Reede) om te toveren tot een “jeugdhonk”

En daarbij hebben we uw hulp nodig!!!

we laten Latifa zelf even tot u spreken:

Hoi, Ik heb een vrijwilligers project voor jongeren opgezet in Rijsenhout. Nu ben ik op zoek naar leuke, enthousiaste mensen die mij willen helpen! Je kan hierbij denken aan:

  • Helpen met het leggen van de vloer
  • verven van de muren
  • eventueel wat ophalen, bijvoorbeeld op een markplaats gekochte playstation, stoelen en dergelijke
  • de ramen lappen, en andere schoonmaakklusjes
  • elk ander klusje

Trouwens, elke hulp is welkom, bent u, of kent u iemand die wil ondersteunen bij de huiswerkavond? of wilt u ons misschien sponsoren, of wilt u elke week een zakje snoep komen brengen? of weet u nog niets waar wij niet aan gedacht hebben…..Meld u zich dan vooral bij mij aan!!!

onze e-mailadres is: vrijevogelsrijsenhout@hotmail.com 

 

Nou kennen wij onze Rijsenhouters natuurlijk, die springen hier massaal in, want welke ouder wil nou niet een leuke leerzame en gezellige plak voor zijn of haar puberkind? dus de dorpsraad heeft hoge verwachtingen van het grote vrijwilligers-potentieel ins onze dorp!

deelt u dit bericht met mensen waarvan u denkt, die kunnen helpen? of die hebben kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar? en willen daar graag iets voor doen!

overigens mogen ook de kinderen zelf komen helpen hoor, Maar meldt u zich wel even bij Latifa! dan kan zij vertellen wat, wanneer en waar!

alvast heel erg bedankt allemaal!!

Met vriendelijke groeten,

namens de dorpsraad Rijsenhout, Donja Maerten (jeugd en social media)

en natuurlijk van Latifa zelf!!

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!