Terug

Inloopbijeenkomsten Hoogwaardig OV 11 september

Inloopbijeenkomsten voor bedrijven en inwoners
De voorbereidingen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar vervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid (HOVASZ) zijn gestart. De provincie Noord-Holland heeft de uitvoering op zich genomen en informeert omwonenden, bedrijven in de omgeving en andere geïnteresseerden samen met de partners, over het project. 

 

Op 11 september organiseert de provincie Noord-Holland, in samenwerking met de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn, twee inloopbijeenkomsten. Eén bijeenkomst voor ondernemers en één voor omwonenden van het project en andere geïnteresseerden.

 

Inloopbijeenkomst bedrijven 
Datum: maandag 11 september
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: gemeentehuis Aalsmeer

Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij ondernemers uit de regio het uitvoeringsontwerp. U kunt zien hoe het project eruit gaat zien en wij vertellen u graag meer over de bereikbaarheid van uw bedrijf tijdens de uitvoering van het project. Uw feedback hierop is van harte welkom.

 

Inloopbijeenkomst omwonenden en andere geïnteresseerden
Datum: maandag 11 september
Tijd: 18.30 – 21.00 uur
Locatie: gemeentehuis Aalsmeer

Wij laten u graag zien hoe de nieuwe weg er straks uit gaat zien en geven u meer informatie over het verdere proces en de bereikbaarheid tijdens de bouwwerkzaamheden. Daarnaast vertellen wij u meer over toekomstige verkeerssituaties die ontstaan door de nieuwe inrichting van de weg, fietspaden en de aanleg van de nieuwe rotondes waar de bussen recht overheen rijden. Uiteraard is voldoende tijd en ruimte voor het beantwoorden van al uw vragen.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!