Terug

Inschrijving voor bijzondere Mega- sport en spelfestijn editie gestart

Het nieuwe jaar start voor kinderen en jongeren in Haarlemmermeer met een sportief hoogtepunt. Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert op 3 januari in Hoofddorp en op 5 januari in Nieuw Vennep het Mega Sport- en Spelfestijn. Doe mee aan de leukste activiteiten en versla je vrienden en vriendinnen op de stormbaan! Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen 2 uur lang meedoen aan diverse clinics, voetbalactiviteiten, air hockey, interactieve games, rolstoelbasketballen, zitvolleybal en nog veel meer.

Voor peuters en kleuters van 2 t/m 6 jaar is het Mega Peuter & Kleuterspelfestijn. Speciaal voor deze doelgroep zijn sporten en spelletjes te spelen, staat een springkussen klaar, is er een mega bobbelbaan en nog veel meer!

Extra bijzonder aan deze editie is dat het Mega Sport- en Spelfestijn ook toegankelijk is voor kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking, met een deels aangepast programma zodat iedereen kan mee doen. De sportactiviteiten worden gegeven door professionele sportverenigingen die ervaring hebben met alle doelgroepen.

Meedoen aan het Mega Sport- en Spelfestijn? Kijk dan op www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer

Over Team Sportservice Team Sportservice richt zich op de maatschappelijke inzet van sport en bewegen. Onze drijfveer is om ├ęcht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die het met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk. 

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!