Terug

Lasergamen en megabobbelbaan tijdens voorjaarsvakantie

Lasergamen en mega bobbelbaan tijdens voorjaarsvakantie

Team Sportservice biedt kinderen in Haarlemmermeer een sportief programma tijdens de voorjaarsvakantie. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden voor lasergamen en peuters en kleuters zijn welkom bij de mega bobbelbaan.
Elke schoolvakantie zorgt Team Sportservice voor een mooi programma met sportieve activiteiten voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg.

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er activiteiten van maandag 17 tot en met donderdag 20 februari 2020.

11.00 – 12.00 uur is de mega bobbelbaan,

13.30 – 14.30 uur lasergamen voor kinderen van groep 3 tot en met 5 en van

14.30 – 15.30 uur lasergamen voor kinderen van groep 6 tot en met 8.

Lasergamen en bobbelbaan

Basisschoolkinderen zijn welkom om te komen lasergamen. De docenten toveren de gymzaal om tot een spannend parcours waarbij je de ander af moet ‘schieten’ en zelf moet zorgen dat je niet geraakt wordt. Voor de jongste kinderen, peuters en kleuters, is er een mega bobbelbaan, waar ze lekker kunnen rollen, klimmen, kruipen en spelen.
Deelname aan een activiteit bedraagt € 1 en het is nodig om van te voren in te schrijven. Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang!

Ga naar https://haarlemmermeer.inschrijventeamsportservice.nl/, klik op ‘Activiteiten Sportservice’ en vervolgens op ‘vakantieactiviteiten’.

Neem bij vragen contact op met Team Sportservice via haarlemmermeer@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!