Terug

Major Family Obstacle Run Haarlemmermeer 16 juni 2019

MAJOR FAMILY OBSTACLE RUN HAARLEMMERMEER

16 juni Toolenburgerplas, Hoofddorp

Vorig jaar beleefde de Major Obstacle Run haar 5e editie in recreatiegebied Geestmerambacht, Langedijk. Nu in 2019, zijn er twee locaties om mee te doen aan de Major Family Obstacle Run.
Naast de editie in Langedijk op 7 & 8 september is er een nieuwe uitdagende Major Family Obstacle Run op 16 juni bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp.
Overwin samen met je kind(eren) de obstakels! Laat je verrassen door hun enthousiasme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten bij het passeren van de finish.

De Major Family Obstacle Run is een off-road parcours van 3 of 6 km met 25 unieke obstakels. Beleef de ultieme (vader)dag op 16 juni. Stel jezelf en je kids op de proef met kracht, behendigheid en natuurlijk baggervette fun.

Kinderen vanaf 5 jaar mogen samen met een volwassene deelnemen. Bekijk voor alle informatie en om in te schrijven: www.major-run.nl/family.  T/m 31 maart is er een Early Buddy korting. Schrijf jullie snel in en maak hier gebruik van.

Sport & Cultuurfair

Er is nog meer te beleven op 16 juni. Dan is er bij de Toolenburgerplas ook de jaarlijkse Sport & CultuurFair. Zeer veel sport- & Cultuurorganisaties presenteren zich op enthousiaste wijze met activiteiten, optredens en geven informatie. Na de Family Run kunt u en uw kinderen kennis maken met het sport- en cultuuraanbod in Haarlemmermeer. De toegang tot de Sport & CultuurFair is gratis.

 

Emailadres: info@major-run.nl

Website: www.major-run.nl/family

Facebook: https://www.facebook.com/major.obstacle.run/

Instagram: https://www.instagram.com/majorobstaclerun/

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!