Terug

Muziek wedstrijd voor jongeren; on Fleek!

Geboren als muzikaal talent en ben je tussen de 14 en 21 jaar oud?
Schrijf je dan in voor de muziekwedstrijd On Fleek!

On Fleek is een nieuw talentontwikkelingstraject voor muzikanten en DJ’s van 14 tot 21 jaar oud, georganiseerd in Haarlemmermeer door de jongerencentra van Stichting Maatvast.

‘Wat is er leuker dan muziek maken?’, vroeg Naomi Beijer, sociaal beheerder van jongerencentrum de Basis in Zwanenburg, zich af. Het antwoord: ‘eigenlijk bijna niets, behalve het organiseren van een talentontwikkelingstraject voor muzikale jongeren. Waar je in de vorm van een wedstrijd je talent verder kunt ontwikkelen door het winnen van coaching en gear.’

On Fleek
Het viel Naomi op dat er in de gemeente Haarlemmermeer geen traject loopt op het gebied van muzikale talentontwikkeling. ‘Tijdens mijn puberjaren heb ik veel aan dit soort wedstrijden gehad. Het is enorm belangrijk geweest voor mijn persoonlijke en muzikale ontwikkeling. Van een stil muisje werd ik een echt podiumdier.’ Daarom vond zij het tijd voor het talentontwikkelingstraject On Fleek. Ze schreef een plan en met de financiële steun van het Rabobank Coöperatiefonds Regio Schiphol, de J.C. Ruigrokstichting en het Prins Bernhard Cultuurfonds wordt haar droom werkelijkheid.

Het traject
Jongeren kunnen zich inschrijven om mee te doen aan een voorronde bij hun in de buurt.
De voorrondes vinden plaats in de jongerencentra van Stichting Maatvast

Muziek
Zaterdag 2 maart : 1e voorronde @De Hype in Nieuw Vennep
Zaterdag 16 maart : 2e voorronde @Flex C in Hoofddorp

DJ
Zaterdag 9 maart: 1e voorronde @Studio 5 in Hoofddorp
Zaterdag 23 maart : 2e voorronde @De Hype in Nieuw Vennep

Finale muziek en DJ
Zaterdag 20 april: @de Basis in Zwanenburg

Er worden twee acts per voorronde gekozen die door gaan naar de finale. Zij worden hiervoor klaargestoomd met coaching die past bij hun act. De finalisten strijden met elkaar voor een prijzenpakket t.w.v. €1000.

Kun jij niet wachten om je muzikale talenten verder te ontwikkelen? Zing je in een band, speel je gitaar, maak je eigen beats of ben jij de volgende Martin Garrix? Schrijf je dan snel in via: onfleek@maatvast.nl. Meer informatie? Bel met Naomi Beijer via: 06-41667879.
Deadline aanmelden is 25 februari. Na je aanmelding ontvang je meer informatie.

On Fleek gaat goed samen met de ontwikkeling bij de jongerencentra van Maatvast. ‘We willen niet alleen de deur openzetten en jongeren ontvangen, maar ook een plek creëren waar jongeren zich op verschillende manieren kunnen ontwikkelen. Zo ook op het gebied van muziek. De jongerencentra hebben alles in huis om dit te laten gebeuren. Zo beschikken zijover mooie podia, een opnamestudio, backlines en natuurlijk de jongeren.’

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!