Terug

Opnieuw informatiebijeenkomst Meerlanden over Biomassa-installatie

Beste buurtbewoner, beste bezoeker van de informatiebijeenkomsten,

Op dinsdag 23 april 2019 organiseert Meerlanden opnieuw een informatiebijeenkomst over de voortgang van het verder uitwerken van de toekomstige terreinindeling en de biomassa-installatie.

U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur op het hoofdkantoor aan de Aarbergerweg 41 in Rijsenhout. Via het mailadres directiesecretariaat@meerlanden.nl kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst van 21 januari 2019, waarin wij u hebben geïnformeerd over de voorlopige resultaten van de uitgevoerde onderzoeken en het proces voor het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Een ander onderzoek dat 23 april aan bod komt, betreft het onderzoek naar de leidingen van het warmtenet, waarover wij de afgelopen maanden gesprekken met diverse grondeigenaren hebben gevoerd, waaronder provincie Noord-Holland en gemeente Haarlemmermeer. Wij zullen hier in de informatiebijeenkomst van 23 april aandacht aan besteden en ruimte bieden voor het stellen van vragen. De procedure voor de aanleg van de leidingen van het warmtenet is een andere procedure dan die voor de vergunning van de toekomstige terreinindeling en de biomassa-installatie.

Daarnaast nodig ik u graag uit om op zaterdag 30 maart op de Landelijke Compostdag gratis compost bij ons te komen halen voor uw (moes)tuin en/of een rondleiding door onze Groene Energiefabriek te volgen. Voor de rondleiding kunt u zich opgeven via www.meerlanden.nl/mijn-gemeente/compostdag.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!