Terug

Oproep aan Jongeren: denk mee over de anderhalvemetersamenleving!

Oproep Voor Jongeren!

Heb jij een idee om de 1,5 meter samenleving in HLMR of in jouw wijk leuker en beter te maken? Dan horen wij (menes) dat graag van jou! De 1,5 meter samenleving is een feit! Je hebt hiermee te maken op school, je werk, tijdens het sporten en in je vrije tijd. Dit kan soms een uitdaging zijn! Wat heb jij nodig? Denk en praat mee! Hebben jullie de oproep van onze minister-president Rutte ook gehoord? “Kom met creatieve ideeën over de 1,5 meter samenleving van de toekomst. Het gaat over jouw toekomst.” Wij willen jullie vragen onderstaande link in te vullen. Dit kan ook anoniem. Als je nog een stapje verder wil en jouw idee ook echt wil uitvoeren, dan denken wij graag met jou mee!

MENES maakt ook een advies gebaseerd op de reacties van jongeren. De reacties worden daarvoor geanonimiseerd. Dat advies delen we met jongeren, de organisaties die aan dit project meedoen (zie de afbeelding rechts) en andere organisaties die interesse hebben. Ook delen we het advies misschien met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Zie hier het filmpje:

Link waar jongeren hun ideeën kunnen achterlaten:  https://www.menes.nu/#!corona/. Daar is ook meer informatie te vinden over het project.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!