Terug

Platenbeurs in Rijsenhout

Bron: https://witteweekbladnieuw-vennep.nl/lokaal/platenbeurs-en-rommelmarkt-tijdens-dorpsfeest-rijsenhout-596778

RIJSENHOUT

Edwin Sauer en Jeroen van den Burg van Busa Records houden zaterdag 15 juni van 10.00 tot 16.00 uur in samenwerking met Dorpsfeest Rijsenhout een platenbeurs en rommelmarkt bij IJsclub De Blauwe Beugel, Konnetlaantje 29.

Het aanbod van langspeelplaten is gevarieerd en er zijn leuke tweedehands spullen te koop. Omdat het Dorpsfeest Rijsenhout tijdens deze week plaatsvindt, zal het een echte fair worden. Zo zijn er deze dag voorafgaand en na de oldtimerrit oldtimer auto’s te bewonderen en is er een familie- zeskamp voor de dorpsbewoners. Uiteraard ontbreekt de muziek niet en is er een leuk terras waar je wat kan eten en drinken. De entree is gratis en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

LIEFDE

Sauer: “We verwachten dat er veel bezoekers komen en dat het een gezellige en levendige dag gaat worden.” Ondanks dat Busa Records professioneel overkomt, is het gewoon de hobby van Van den Burg en Sauer. Van den Burg is een geboren en getogen Rijsenhouter. Sauer komt uit Hoofddorp maar woont al sinds 2000 in Rijsenhout. Uit liefde voor het vinyl staan zij gemiddeld √©√©nmaal per maand op een platenbeurs.

Van den Burg: “Het is hobby en dat moet het vooral blijven. Het geld wat we verdienen gebruiken we om ons aanbod aan te vullen en te verbeteren. Maar we gebruiken het ook om de uitstraling van Busa Records te professionaliseren.” Ze zijn nu ongeveer een jaar bezig en vinden dit een mooi moment om een platenbeurs te organiseren.

PRIMEUR

Voor zover ze zelf weten is er nog niet eerder in de Haarlemmermeer een platenbeurs georganiseerd. Het betreft dus een heuse primeur. Voor verkopers op de platenbeurs zijn er nog hele of halve marktkramen te huur en voor de rommelmarkt verkopers grondplaatsen of marktkramen.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!