Terug

Publieksonderzoek ervaringen gemeente en gemeente politiek

In verband met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart willen de NOS en een aantal regionale omroepen graag weten hoe u denkt over de plaatselijke politiek. Voelt u zich vertegenwoordigd, waarover heeft u zorgen, wat vindt u belangrijk, wat moet er veranderen of juist behouden blijven? U kunt dat hier laten weten…

Klik hier

Al meer dan 25.000 mensen hebben gehoor gegeven aan de oproep van de NOS en de regionale omroepen om hun ervaringen te delen over de gemeente en de gemeentepolitiek.

Sinds zondagmiddag kun je via een korte vragenlijst aangeven wat je vindt van je gemeente, wat je verwacht van de lokale politici, welke kwesties in de gemeente als eerste moeten worden aangepakt, maar ook waar de gemeente in uitblinkt.

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart willen de NOS en de regionale omroepen graag weten wat jij belangrijk vindt: welke onderwerpen moeten als eerste worden aangepakt in jouw gemeente en waarom? En waar is jouw gemeente juist heel goed in? Veiligheid op straat, groen in de buurt, ouderenzorg, het inzamelen van afval, parkeerbeleid, het zijn maar enkele van de onderwerpen waar de gemeente over gaat.

Doel is om een nog beter beeld te krijgen van wat er leeft en dit te gebruiken in onze berichtgeving op weg naar de verkiezingen van 21 maart. We zijn vooral op zoek naar persoonlijke ervaringen en verhalen.

De vragenlijst blijft tot eind deze week beschikbaar.

Klik hier

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!