Terug

Renovatie brug bij Fort van Aalsmeer

Beste bewoner(s),


Vanaf 4 oktober voert aannemer Wallaard werkzaamheden uit aan de brug bij Fort Aalsmeer. In deze brief leest u hier meer over.


De brug krijgt een nieuw wegdek en nieuwe vee roosters De aannemer verwijdert het bestaande wegdek (slijtlaag) en brengt een nieuw wegdek aan.
Ook verwijdert de aannemer het bestaande vee rooster en vervangt deze door 2 nieuwe vee roosters.
Werkzaamheden duren van 4 oktober tot en met 15 oktober 2021 De werkzaamheden starten maandag 4 oktober en we verwachten dat deze vrijdag 15 oktober klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer.

Veranderingen in de planning zetten we op: www.haarlemmermeer.nl/verkeer onder “Brug Fort Aalsmeer”. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 uur en 16.00 uur.
De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken.

De brug is van 4 oktober tot en met 15 oktober afgesloten Van maandag 4 oktober tot en met vrijdag 15 oktober is de brug afgesloten voor al het verkeer dus ook voor fietsers en voetgangers. Er worden omleidingsborden neergezet.
De omleidingsroutes staan op www.haarlemmermeer.nl/verkeer onder ‘Bekijk de kaart met wegwerkzaamheden en wegafsluitingen’.
De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance).

Tijdelijke opslag materialen aannemer Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden.
Neem contact met ons op als u vragen heeft Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Ben van Mil via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag “brug Fort Aalsmeer” in het onderwerp zetten.

Met vriendelijke groet, gemeente Haarlemmermeer, namens deze, de gebiedsmanager Haarlemmermeer Zuidoost
Hanneke Plukkel

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!