Terug

Rijsenhout Coopactie…Bedankt voor jullie bijdrage!

img-20171220-wa0000

Bovenste beste Rijsenhouters,

De Coop had de afgelopen periode een actie om de dorpsraad financieel te ondersteunen. En u heeft ons niet teleurgesteld!

We hebben maar liefst een bedrag van € 446,10 euro ontvangen! We gaan dit geld onder andere gebruiken voor professionele ondersteuning in onze strijd om ons dorp leefbaar te houden. U kunt dan denken aan drukwerk of voor juridisch advies in de strijd om de komst van 150KV station te voorkomen bijvoorbeeld. Uw bijdrage word enorm gewaardeerd en komt hoe dan ook ten goede aan het dorp.  Wij willen u en de Coop hiervoor hartelijk danken!

Tevens nemen wij van de gelegenheid gebruik om u te danken voor uw steun het afgelopen jaar. We hebben een pittig jaar achter de rug waarin we hard hebben moeten strijden voor de belangen van ons dorp. Uw opkomst in het gemeentehuis, uw steunbetuigingen en de alle andere manieren waarop u hebt bijgedragen, zijn belangrijk voor de leefbaarheid van Rijsenhout. Wij zijn u dankbaar voor uw betrokkenheid. Juist uw betrokkenheid het verschil maakt voor kleine en grote successen op korte en lange termijn.

Ons dorp, zo prachtig gelegen aan de Westeinderplassen, maar wat haar het mooiste maakt zijn die inwoners: Creatieve, slimme, grappige, hardwerkende mensen die wat over hebben voor hun gemeenschap. Dit is terug te zien in de enorme hoeveelheid vrijwilligers, verenigingen en stichtingen die Rijsenhout rijk is.

Heeft u vragen, advies of wilt u ons op een of andere manier helpen in onze (vrijwillige) werkzaamheden….neem contact met ons op via mail, via onze facebookpagina, of spreek ons gewoon aan in het dorp!

Wij hopen dat 2018 heel erg succesvol zal zijn, dat we Rijsenhout kunnen behoeden voor de komst van het transfomatiestation, dat bouwplannen doorgang vinden, er betere recreatiemogelijkheden komen, dat lokale ondernemers weer kansen krijgen en zo meer.
Kortom: Dat we Rijsenhout nog mooier, beter, leuker en vrolijker kunnen maken dan dat het nu al is.

Wij wensen u een heerlijke feestdagen en een prachtig nieuw jaar!

download-2

Namens het gehele bestuur van Stichting Dorpsraad Rijsenhout,

Monique Damen (voorzitter), Henk Arendse (secretaris) Belinda Oudekerk (Penningmeester) Henk Haspels, (grijs en groen, de Reede) Jan Buiten (algemeen lid, openbaar vervoer), Henk Kooman (aspirant lid) en Donja Maerten, (notulist, web- en facebook redactie)

 

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!