Terug

Schaats, ski of snowboard met de JeugdSportPas

Schaats, ski of snowboard met de JeugdSportPas

Maak kennis met de winterse sporten schaatsen, skiën en snowboarden. Met de JeugdSportpas kan elk kind vier lessen volgen en genieten van wintersport in de buurt. De nieuwe lessen starten in januari 2019. Ervaar een nieuwe sport of verbeter je skills.

De JeugdSportPas is de manier om een nieuwe sport te leren bij sportverenigingen in de Haarlemmermeer. De ervaren trainers bieden vier kennismakingslessen aan. Zo leren kinderen op een leuke en toegankelijke manier de sport kennen. In januari beginnen de nieuwe lessen, waaronder ook schaatsen, skiën en snowboarden.

IJsbaan Haarlem

Schaats- en Skatevereniging Zwanenburg weet alles van schaatsen. Bevoegde en gemotiveerde docenten leren de deelnemers op een leuke en speelse manier de sport. Op zaterdag 26 januari, 2, 9 en 16 februari zijn kinderen van vijf tot twaalf jaar welkom op de overdekte schaatsbaan in Haarlem. De kosten voor vier lessen is € 30, exclusief het huren van schaatsen. Deze zijn te huren bij IJsbaan Haarlem.

Skicentrum Hoofddorp

Altijd al een keer willen skiën of snowboarden? Pak je kans bij Skicentrum Hoofddorp. Deelnemers kunnen kiezen voor les buiten op de borstelbaan of binnen op de indoorrolpiste. De lessen zijn geschikt voor kinderen van zeven jaar. Er zijn verschillende lessen van maandag tot en met zaterdag De vier lessen kosten € 30, dit is inclusief gebruik van de nieuwste materialen van Skicentrum Hoofddorp.

Inschrijven

Naast de wintersporten heeft de JeugdSportPas van Team Sportservice Haarlemmermeer nog heel veel andere sporten (vanaf € 11 voor vier lessen). Kies de sport die jouw kind wilt doen en schrijf je in via

https://haarlemmermeer.inschrijventeamsportservice.nl/.

Neem bij vragen contact op met Esther de Heij via jsp@sportservicehaarlemmermeer.nl of 023 – 205 55 00.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!