Terug

Snel internet in Rijsenhout?

Het buitengebied van de gemeente Haarlemmermeer krijgt snel internet, althans als 50% van de bewoners zich hiervoor aanmelden.

Het gebruik van internet is de afgelopen jaren fors toegenomen. Heel veel van onze bezigheden zijn afhankelijk van het internet. Om mee te kunnen met alle toekomstige ontwikkelingen is een snelle internetverbinding een vereisten.  Het huidige vaste koper netwerk van KPN in het buitengebied van Haarlemmermeer is een hele lange tijd geleden aangelegd en is aan het eind van zijn levensduur. Deze kabel kan niet meer de snelheid aan de mensen leveren die nodig is om normaal gebruik te kunnen maken van internet. De opvolger van dit netwerk is het stabiele en betrouwbare glasvezelnetwerk van Glasdraad.

Het bedrijf Glasdraad Haarlemmermeer is opgericht met de ambitie om het buitengebied van Haarlemmermeer te voorzien van glasvezel.  Afgelopen week is de campagne in Haarlemmermeer gestart. Bewoners van het buitengebied kunnen zich tot 15 april inschrijven voor snel internet. Verdere informatie kunt u vinden op http://glasdraadhaarlemmermeer.nl

Vroege Vogels maken kans op prijzen

Al overtuigd van het belang en de voordelen van ons gigasnelle glasvezelnetwerk? Schrijf u dan in vóór 18 maart 2019 en maak als snelle beslisser kans op mooie prijzen *. Wat te denken van een gratis glasvezelaansluiting, een Sonos Play one systeem of een straat BBQvoor de eerste 30 straten met 100% aanmeldingen (minimaal 3 woningen).
Maar ook geven we cadeaubonnen, bloemen en taarten (voor iedere 50e en 100e inschrijving) en nog veel meer weg. Dus wacht niet te lang en schrijf u vandaag nog in!.

  * Prijzen (m.u.v. de bonnen) worden alleen uitgekeerd als minimaal 50% van alles huishoudens in uw regio zich vóór 15 april 2019 inschrijft voor glasvezel.

https://www.glasdraadhaarlemmermeer.nl/inschrijven.php

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!