Terug

Sport- & CultuurFair & Major Family Obstacle Run 16 juni Toolenburgerplas

Update: 5/06/2019, toevoeging Sportservice

Ontdek jouw sport op de Sportfair 2019 in Hoofddorp

Op zondag 16 juni 2019 kunnen inwoners van de gemeente Haarlemmermeer tijdens de Sport- en Cultuurfair kennis maken met verschillende sportaanbieders en het lokale aanbod in deze gemeente. Ook wanneer je een beperking hebt, ben je op deze sportieve markt aan het juiste adres om advies te krijgen over een passende sportactiviteit.

Verschillende sportaanbieders met een aangepast sportaanbod
Op de Sportfair staan verschillende sportaanbieders die ook een speciaal aanbod hebben voor sporters met een beperking. Mensen met een lichamelijke beperking kunnen bijvoorbeeld terecht bij BC Meershuttle voor aangepast badminton of bij VC Hoofddorp voor zitvolleybal. Maar ook aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking is vertegenwoordigd. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij MHC de Kikkers voor hockey, bij Meerdance & Events voor dans of bij MeerSquash & Activity voor squash en fitness.

Team Sportservice Haarlemmermeer denkt graag met je mee
Heb jij een beperking en weet je niet goed welke sport je wilt of kunt beoefenen? Loop dan even langs bij de stand van Team Sportservice Haarlemmermeer. Deze beweegprofessionals denken graag met je mee en voorzien je van advies op maat. Bij vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met Wout Werker. Hij is werkzaam bij Team Sportservice als regioconsulent Aangepast Sporten en te bereiken via wwerker@teamsportservice.nl of 023 – 205 5500. Neem voor het actuele sportaanbod voor mensen met een beperking een kijkje op www.unieksporten.nl.

Sport- & CultuurFair Haarlemmermeer

& Major Family Obstacle Run

16 juni Toolenburgerplas, Hoofddorp

 

De jaarlijkse Sport- & CultuurFair in Haarlemmermeer komt er snel aan. Nog minder dan een maand en dat is het zo ver! Er zijn al meer dan 45 verenigingen/organisaties aanwezig. Het belooft dus net als vorig jaar een mooi en druk evenement te worden.

 

Major Family Run

Naast de editie in Langedijk op 7 & 8 september is er een nieuwe uitdagende Major Family Obstacle Run op 16 juni bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp. Overwin samen met je kind(eren) de obstakels! Laat je verrassen door hun enthousiasme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten bij het passeren van de finish.

 

De Major Family Obstacle Run is een off-road parcours van 3 of 6 km met 25 unieke obstakels. Beleef de ultieme (vader)dag op 16 juni. Stel jezelf en je kids op de proef met kracht, behendigheid en natuurlijk baggervette fun.

 

Kinderen vanaf 5 jaar mogen samen met een volwassene deelnemen. Bekijk voor alle informatie en om je in te schrijven op: http://www.major-run.nl/family.

 

Sport & Cultuurfair

Er is nog meer te beleven op 16 juni. Bij de Toolenburgerplas is de jaarlijkse Sport & CultuurFair. Zeer veel Sport- & Cultuurorganisaties presenteren zich op enthousiaste wijze met activiteiten, optredens en geven informatie. Na de Family Run kunt u samen  met uw kinderen kennis maken met het sport- en cultuuraanbod in Haarlemmermeer. De toegang tot de Sport & CultuurFair is gratis.

 

Buddy worden?

Als buddy sta je bij een obstakel om de veiligheid te bewaken en de deelnemers te helpen waar nodig. Wij zoeken nog buddy’s van 11-14 uur. Hier staat een vergoeding tegenover.  Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@major-run.nl

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!