Terug

SportPas voor kleuters, jeugd, jongeren en volwassenen!

Volg vier lessen handbal, hockey of voetbal met de SportPas Met de SportPas voor kleuters, jeugd, jongeren en volwassenen kan iedereen in Haarlemmermeer een nieuwe sport ontdekken. In maart start het nieuwe blok kennismakingslessen: sport dit voorjaar lekker buiten en ontdek handbal, hockey, korfbal en voetbal voor € 11 voor vier lessen.

Sporten is gezond en makkelijker vol te houden als je iets doet wat je écht leuk vindt. Probeer daarom met de SportPas verschillende sporten uit, zoals handbal, hockey, korfbal of voetbal. De lessen vinden altijd plaats bij de sportvereniging. Daardoor kom je in aanraking met ervaren docenten en kan je ook kennismaken met de club. Na gebruik van de SportPas zit je nergens aan vast, je hoeft dus geen lid te worden van de vereniging.

Deelname aan de SportPas bedraagt € 11 voor vier lessen. Kijk op www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer voor meer informatie en inschrijven.

Over Team Sportservice Team Sportservice kent gemeente en gemeenschap, haar verenigingen, sportaccommodaties, velden en scholen. En de mensen die daar werken. Bij elkaar opgeteld is dit de basisinfrastructuur in de sport: het Sportkapitaal. Wij helpen hen met kennis, we adviseren, bieden concrete ondersteuning en oplossingen, zijn uitvoeringspartner en verbinder. Hierdoor worden accommodaties vaker en beter gebruikt, kunnen vakdocenten lichamelijke opvoeding meer betekenen en wordt de vereniging een échte ontmoetingsplek met aanbod voor veel verschillende mensen. Het resultaat: een gezonde, vitale en sociale samenleving. Waarin echt iedereen de kracht van sport en bewegen herkent en benut.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!