Terug

Sportvierdaagse in Hoofddorp

Beleef teamgevoel en sportplezier tijdens de zomervakantie met de Sportvierdaagse

HOOFDDORP – Start de zomervakantie sportief met vier dagen sport, spel en plezier tijdens de Sportvierdaagse. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden voor dit sportieve kamp in Hoofddorp. De Sportvierdaagse, met het thema de Olympische Spelen, vindt plaats van maandag tot en met donderdag en wordt georganiseerd door Team Sportservice.

Van 12 tot en met 15 juli, de eerste week van de zomervakantie, organiseert Team Sportservice het sportiefste kamp van Haarlemmermeer: de Sportvierdaagse. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar zijn welkom om vier dagen van 09.00 – 17.00 uur sport, spel en plezier te ervaren bij MHC de Reigers in Hoofddorp. Veel kinderen doen elk jaar weer mee aan de Sportvierdaagse. “Jelle komt al twee dagen mega enthousiast thuis en blijft maar vertellen over de leuke activiteiten”, vertelde de moeder van Jelle tijdens de editie van 2020.

Teamgevoel

De deelnemers zijn vier dagen bezig met sportieve en teamactiviteiten in het thema van de Olympische Spelen, zoals het maken van een teamvlag, archery tag (een pijl- en boogspel), judo, tennis en atletiek. Ook komen de winter spelen aanbod. “We organiseren bijvoorbeeld een ski-estafette, levend curling en ‘ijs’hockey”, zegt coach Cindy Boter enthousiast. “Er ligt veel nadruk op samenwerken, want sporten die je niet alleen maar met je team. Samen spelen, samen werken, samen verliezen en samen winnen.”

Professionele begeleiding

De Sportvierdaagse is in handen van Team Sportservice. De sport- en spelcoaches is het hele jaar bezig met allerlei sport- en spelactiviteiten en heeft veel ervaring met de doelgroep. De kinderen worden ingedeeld in kleine groepjes op leeftijd. Aan de Sportvierdaagse doen maximaal 65 kinderen mee. Dankzij de professionele begeleiding is het een vierdaagse met heel veel plezier. Naast het leerzame en gevarieerde programma, zorgt de organisatie voor een gezonde lunch, sporttenue en diploma.

Inschrijven

De Sportvierdaagse vindt plaats van maandag 12 juli tot en met donderdag 15 juli in Hoofddorp. Er is maximaal plek voor 65 kinderen en inschrijven is verplicht. Deelname kost € 165 (inclusief eten, drinken, tenue en diploma). Ga naar www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer voor meer informatie en inschrijven.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!