Terug

Stand van Zaken Rozenhof/Centurionterrein

Nadat in mei 2017 het ministerie voor Infrastructuur en Milieu eindelijk een ‘verklaring van geen bezwaar’ heeft afgegeven voor de woningbouw op het Centurionterrein, is de zaak weer in beweging.

Het concept voorontwerp van ontwikkelaar Janssen de Jong wordt nu getoetst door de gemeente. De toetsing aan het voorontwerp is naar verwachting in maart gereed. Ook het juridische traject, namelijk het opstellen van het concept ontwikkel/koopovereenkomst, waarmee de gemeente het Centurionterrein aan Janssen de Jong verkoopt, is gestart. Verwachting is dat we eind maart de definitieve overeenkomst gereed hebben. Het is nog niet bekend wanneer de bouw kan beginnen.

Janssen de Jong heeft eerder een concept-ontwerp gemaakt met de naam Rozenhof. Dit ontwerp gaat uit van 32 woningen, waarvan 22 rijwoningen, 2 begane grond appartementen, 8 bovenwoningen, 2 commerciële ruimtes en de inrichting van de openbare ruimte.

Zie voor meer informatie de website van ontwikkelaar Janssen de Jong en de website van de gemeente www.haarlemmermeergemeente.nl/rijsenhout.

vogelvlucht-rozenhof-20150820_3d_vogel-met-straatnaam

Het voorlopig ontwerp van Rozenhof op het Centurionterrein, tussen de Schouwstraat, Bennebroekerweg en de Aalsmeerderdijk.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!