Terug

Uitnodiging Meerlanden informatiebijeenkomst 1 oktober 2019

Via de mail kregen wij deze uitnodiging die voor alle Rijsenhouters en geïnteresseerde bestemd is:

 

Beste buurtbewoner, beste bezoeker van de informatiebijeenkomsten,

Op dinsdag 1 oktober 2019  vanaf 19.00 uur organiseert Meerlanden een informatiebijeenkomst over de voortgang van de plannen van de toekomstige terreinindeling en de biomassa-installatie.

Graag informeer ik u over het besluit van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied. De dienst heeft op basis van de aanmeldnotitie MER besloten dat er geen Milieu Effect Rapportage (MER) noodzakelijk is voor de biomassa-installatie bij Meerlanden. Het besluit is als bijlage bij deze e-mail gevoegd. Achter deze link vindt u het besluit en de bijbehorende documenten.
In lijn met het eerder geschetste proces, gaan wij nu verder met het aanvragen van de Omgevingsvergunning (WABO).

Tijdens de informatiebijeenkomst is er gelegenheid voor het stellen van vragen over de aanmeldnotitie MER, het besluit van de Omgevingsdienst en de vervolgstappen / vergunningsprocedures die nu gezet gaan worden.
U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur op het hoofdkantoor aan de Aarbergerweg 41 in Rijsenhout. Via het mailadres directiesecretariaat@meerlanden.nl kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst van 23 april 2019, waarin wij u hebben geïnformeerd over het definitieve advies van Mobilisation en het proces voor het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Met vriendelijke groet,

Angeline Kierkels

Algemeen directeur Meerlanden

 

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!