Terug

Veiligheidsdialoog, praten met de burgemeester over veiligheid. 26 november a.s.

Veiligheidsdialoog 26 november a.s.
Met de burgemeester praten over veiligheid

Altijd al eens persoonlijk met de burgemeester willen praten over de veiligheid in onze gemeente? Vragen of ideeën over de veiligheid in Haarlemmermeer? Kom dan op zaterdagmiddag 26 november naar het Cultuurgebouw in Hoofddorp. De gemeente organiseert dan de Veiligheidsdialoog. Alle inwoners en ondernemers zijn van harte uitgenodigd om met de burgemeester over dit thema in gesprek te gaan.

Burgemeester Weterings: “Ik vind het heel belangrijk in gesprek te zijn met onze inwoners en ondernemers over ons veiligheidsbeleid. Wie kent zijn woon- en werkomgeving immers beter dan zijzelf? Wij staan open voor alle vragen en ideeën om Haarlemmermeer blijvend te verbeteren op veiligheidsgebied. Daarom nodig ik iedereen uit om naar de veiligheidsdialoog te komen. Ik heb ook politie, brandweer, marechaussee en diverse medewerkers van de gemeente uitgenodigd, zodat alle onderwerpen op veiligheidsgebied aan bod kunnen komen.”

Programma
De veiligheidsdialoog wordt gehouden in het Cultuurgebouw in Hoofddorp van 13.00 tot 16.30. Er zijn diverse activiteiten. De brandweer is aanwezig met hun voorlichtingsauto. Kinderen kunnen op de foto met ‘brandweerman Sam’ of ‘Harm Alarm’, maar let ook op, want er is een speciaal zakkenrollerstrio actief! Alle goede ideeën of opmerkingen over veiligheid en leefbaarheid in Haarlemmermeer kan iedereen kwijt in de ‘Babbelbox’. Actief meedenken én meepraten kan deze middag op diverse manieren:
• In de passage van het Cultuurgebouw staan verschillende thematafels waar inwoners met de burgemeester en medewerkers van de gemeente, politie, brandweer en de Koninklijke Marechaussee in gesprek gaan.
• Van 13.30-14.30 uur is in Pier K de presentatie van ‘Het veiligste idee voor Haarlemmermeer’. Het beste idee wordt door een deskundige jury beloond met een go-pro camera.
• Van 15.30-16.30 uur is in Duykercafé de afsluitende dialoog waar het publiek direct met de burgemeester en diverse veiligheidsvertegenwoordigers in gesprek kan gaan.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!