Naar overzicht

Sjoelclub Rijsenhout

Over Sjoelclub Rijsenhout

Sjoelclub Rijsenhout is in 1977 opgericht. Wij spelen in de maanden september t/m april één keer in de twee weken op donderdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 22.45 uur.

Meldingen

Op donderdag 12 september is de eerste sjoelavond van sjoelclub Rijsenhout zijn eerste sjoelavond van seizoen 2019-2020 goed verlopen. Er werd gestart met het uitdelen van de bekers die niet aanwezig konden zijn op de slotavond van vorig seizoen. Bertus Baas was eerste geworden in de C-klasse en Ruud Maas had de tweede plek gehaald.
In de pauze werd ons verteld dat Bertus Baas, na ruim 15 jaar in het bestuur te hebben gezeten, zijn bestuursfunctie neer te leggen. Hiervoor kreeg hij van de voorzitter een mooie bos bloemen.
Toen kon het sjoelen echt beginnen. De top drie per klasse ziet er als volgt uit. Thomas van Brakel is dit seizoen goed begonnen met 1957 punten. Elisa Arendse werd deze avond tweede met 1674 punten en kort daarachter komt Jan-Willem Vermeer. Met 1662 punten in totaal is hij op de derde plek geëindigd in de Hoofdklasse. In de A-klasse is Martje Baardse eerste geworden met 1639 punten. Elly Lanser heeft 1619 punten behaald. Daarmee staat zij op plek twee. Gert Lanser haalde slechts 1569 punten en komt hiermee op de derde plaats. De nummer één in de B-klasse is deze avond Jan Joore met 1647 punten. Astrid Overbeek werd tweede met 1559 punten en daarachter, op plek drie, staat Willem Romijn met 1519 punten. In de klasse C is Femmy Korte nummer één met 1548 punten. Simone Groen is op de tweede plaats geëindigd met 1483 punten en Mahjan Yari sluit de eerste sjoelavond af met 1450 punten. Hiermee heeft zij de derde plek ingenomen.
Op woensdag 27 februari 2019 is er een stukje over onze sjoelclub geplaatst op de website van de dorpsraad. Dit is na te lezen op www.rijsenhout.info en heeft de titel: ‘Welkom op de sjoelavonden in de Reede’. U kunt ons ook vinden op Facebook. Like onze pagina en blijf op deze manier op de hoogte van het laatste nieuws: www.facebook.com/sjoelclubrijsenhout
Op donderdag 25 april was de prijsuitreiking van sjoelclub Rijsenhout seizoen 2018-2019. Maar voordat de prijzen uitgedeeld werden, werd er eerst lekker gegeten en gesjoeld. Het eten wat bestond uit onder andere nasi, bami en saté stokjes, werd verzorgd door ‘De Chinese Muur’ in Leimuiden. Rond 20.00 uur was iedereen uitgegeten en kon er gesjoeld worden. Net als op de gezellige avond voor de kerstvakantie was er voor deze laatste avond gekozen voor bingosjoelen. Het briefje met negen getallen was het aantal punten wat je moest proberen te gooien. Ondanks het feit dat er deze keer maar weinig mensen effectief een volle kaart haalden, was het heel gezellig. Even na 22.00 uur werd er een verloting gehouden en ongeveer een half uur later werd de avond afgesloten met de prijsuitreiking. De totale uitslag werd bepaald door de tien hoogste scores wat iemand gegooid had bij elkaar op te tellen. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Coby de Jong.
Henny van der Neut-molenaar was erg verrast toen haar naam werd genoemd. Met 14558 punten en een gemiddelde van 97,05 mocht zij de derde prijs in de C-klasse in ontvangst nemen. Ruud Maas en Bertus Baas die eerste en tweede werden waren allebei jammer genoeg afwezig. Zij krijgen aan het begin van volgend seizoen hun beker uitgereikt. In de B-klasse werd Astrid Overbeek-Verdel derde met een totaal aantal punten van 15312 en een gemiddelde van 102,08
Willem Romijn behaalde 15498 punten en een gemiddelde van 103,32 Dit was goed genoeg voor een tweede prijs. De nummer één was Plonie Verdel met 15549 punten en 103,66 als gemiddelde. Helaas kon zij deze avond niet zelf haar beker mee naar huis nemen. Gelukkig kon iemand anders dit voor haar doen. Elly Lanser is met een gemiddelde van 110,95 en 16642 punten in totaal derde geworden in de klasse A. Net als vorig jaar is Leo van Faassen met de 2e prijs naar huis gegaan. Dit seizoen heeft hij 16737 punten en 111,58 als gemiddelde gehaald. De eerste prijs ging dit jaar naar Riet Schijf met een totaal aantal punten van 17040 en een gemiddelde van 113,60
Zowel de prijs voor beste vrouw als de tweede prijs in de Hoofdklasse was dit seizoen Lineke van Brakel met 17342 punten in totaal en 115,61 als gemiddelde. Met iets meer dan honderd punten verschil is Jan-Willem Vermeer (Jan Vermeer) derde geworden. Hij haalde 17223 punten en een gemiddelde van 114,82 De absolute nummer één van dit seizoen was ook dit jaar weer Thomas van Brakel met een fantastische score van 19500 punten en een gemiddelde van 130,00 Daarmee is hij niet alleen de nummer één in de Hoofdklasse, maar mag hij zichzelf opnieuw de beste man van dit seizoen noemen. Ook al is dit seizoen nu afgelopen, u kunt ons blijven volgen via de Facebookpagina van Sjoelclub Rijsenhout. De eerste sjoelavond van seizoen 2019-2020 is op donderdag 12 september om 19.30 uur in dorpshuis De Reede, te Rijsenhout.
In dorpshuis De Reede was het duidelijk te merken dat het buiten mooi was op donderdag 18 april. Hierdoor is de totale uitslag ook anders geëindigd dan vooraf voorzien was. Maar hierover meer na de prijsuitreiking van 25 april. Ook op deze laatste competitieavond van sjoelclub Rijsenhout is Thomas van Brakel, met 1905 punten, op de eerste plaats geëindigd. Met maar slechts vijf punten verschil tussen de nummer twee en drie is Rien Ravensbergen tweede geworden met 1731 punten. Lineke van Brakel behaalde deze avond 1726 punten. In de A-klasse heeft Leo van Faassen zijn hoogste score van dit seizoen gegooid. Met 1718 punten staat hij daarom deze avond welverdiend op nummer één. In het midden staat Hans Schijf. Hij behaalde 1644 punten. Hiermee heeft hij het net gewonnen van Riet Schijf die met 1623 punten derde is geworden. Omdat er maar drie mensen aanwezig waren die dit seizoen in de B-klasse hebben gespeeld, was de top drie voor deze avond niet moeilijk te bepalen. Plonie Verdel werd eerste met 1547 punten. De tweede positie is voor Willem Romijn met 1516 punten. Met 1498 punten is Brigitte Hoogeboom derde geworden. Door de afwezigheid van Bertus Baas is er een verassende top drie ontstaan in de C-klasse. Zo is Henny van der Neut op de eerste plaats geëindigd met 1434 punten. Mahjan Yari wist met 1390 punten tweede te worden en de derde plek was voor Truus Arendse. Zij haalde op deze laatste competitieavond 1369 punten. Wilt u meer informatie? Op woensdag 27 februari is er een stukje over onze sjoelclub geplaatst op de website van de dorpsraad. Dit is na te lezen op www.rijsenhout.info en heeft de titel: ‘Welkom op de sjoelavonden in de Reede’. U kunt ons ook vinden op Facebook. Like of volg ons op www.facebook.com/sjoelclubrijsenhout en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van onze vereniging.
Op donderdag 4 april was de één na laatste sjoelavond van sjoelclub Rijsenhout. Thomas van Brakel veroverde opnieuw de eerste positie met een geweldige score van 1907 punten. Hiermee neemt hij een ruime voorsprong op Lineke van Brakel die met 1792 op de tweede plaats is geëindigd. Rien Ravensbergen wist derde te worden. Hij behaalde 1747 punten. In de A-klasse is Leo van Faassen eerste geworden met 1701 punten. Op een gedeelde tweede plek staan Riet Schijf en Martje Baardse met 1680 punten. Marjo Sym heeft 1651 punten gehaald. Daarmee staat zij deze avond derde. Astrid Overbeek wist met een score van 1574 de eerste plek te bemachtigen. Willem Romijn haalde 1531 punten waarmee hij op plaats twee komt te staan. Plonie Verdel sluit het rijtje in de B-klasse af. Met een score van 1452 behaald zij een derde positie. De nummer één in de C-klasse is deze avond Bertus Baas met 1565 punten. Met bijna honderd punten minder staat Simone Groen op de derde plaats. Zij behaalde 1467 punten. Op plek nummer twee staat Ruud Maas met 1507 punten. Ook op onze laatste avond bent u van harte welkom om te komen kijken en mee te spelen. Wij spelen dan op donderdag 18 april in Dorpshuis De Reede in Rijsenhout van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur. Wilt u meer informatie? Op woensdag 27 februari is er een stukje over onze sjoelclub geplaatst op de website van de dorpsraad. Dit is na te lezen op www.rijsenhout.info en heeft de titel: ‘Welkom op de sjoelavonden in de Reede’. U kunt ons ook vinden op Facebook. Like of volg ons op www.facebook.com/sjoelclubrijsenhout en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van onze vereniging.
Op donderdag 21 maart werd de dertiende sjoelavond gehouden met een verrassende top drie in de Hoofdklasse, waar het aantal punten deze keer heel dicht bij elkaar ligt. Op de eerste plek is Lineke van Brakel geëindigd met 1735 punten. Jan-Willem Vermeer neemt met 1732 een tweede plaats in. Elisa Arendse en Til Vermeer zijn deze avond allebei derde geworden met 1703 punten. De top drie in de A-klasse kun je eigenlijk ook verrassend noemen. Dit komt doordat twee mensen in deze klasse hoger hebben gescoord dan de nummers drie in de Hoofdklasse. Zo haalde Riet Schijf de eerste plek met 1716 punten en Marjo Sym werd tweede met 1707 punten. Martje Baardse eindigde als derde met 1663 punten. Plonie Verdel heeft deze avond 1597 punten gehaald. Hiermee staat zij deze avond op de eerste plek. Met precies zestig punten verschil is Willem Romijn tweede geworden met 1537 punten. Vlak hierachter staat Astrid Overbeek met 1531 punten. In de C-klasse is Ruud Maas eerste geworden met 1502 punten. Hiermee wint hij het net van Bertus Baas die met 1501 punten de tweede plek inneemt. Henny van der Neut sluit deze avond het rijtje af met 1478 punten.
Op donderdag 7 maart was de twaalfde sjoelavond van Sjoelclub Rijsenhout. Na vanavond zijn er nog maar drie avonden te gaan tot het einde van seizoen 2018-2019. Met een score van 1897 staat Thomas van Brakel deze avond wederom op nummer één in de Hoofdklasse. De tweede plek is voor Corry Balder met 1772 punten. Rien Ravensbergen sluit dit rijtje af met 1740 punten. Er is erg goed gegooid door de top drie van de A-klasse. Riet Schijf gaat op kop met 1727 punten, gevolgd door Gert Lanser die 1708 punten wist te behalen. Elly Lanser is derde geworden met 1689 punten. De top drie van de B-klasse zit heel erg dicht bij elkaar. Plonie Verdel is op de eerste plek geëindigd met 1490 punten. De tweede plek wordt ingenomen door Brigitte Hoogeboom met 1481 punten en met 1465 punten staat Willem Romijn op de derde plaats. In de C-klasse neemt Bertus Baas met 1602 punten een grote voorsprong op Simone Groen die met 1470 punten de tweede plaats inneemt. Henny van der Neut wordt deze avond derde met 1448 punten.
Op donderdag 21 februari werd de elfde sjoelavond van Sjoelclub Rijsenhout gehouden. In de Hoofdklasse heeft Thomas van Brakel een geweldige score neergezet. Hij behaalde maar liefst 1988 punten. Op de tweede plaats is geëindigd Arnold van der Linden met 1708 punten met vlak daarachter Corry van Balder met 1707 punten op plek drie. Ook de top drie van de A-klasse ligt dicht bij elkaar. Leo van Faassen is eerste geworden met 1681 punten. Riet Schijf werd tweede met 1679 punten en Elly Lanser wist met 1664 punten een derde positie in te nemen. Er is 1562 punten gehaald door Plonie Verdel. Hiermee staat zij deze avond bovenaan in de klasse B. Willem Romijn wist met 1521 op de tweede plek terecht te komen en Jannie van der Laarse werd derde met 1514 punten. Bertus Baas heeft het voor elkaar gekregen om wederom eerste te worden in de C-klasse met een geweldige score van 1619 punten. Met iets meer dan 100 punten verschil staat Henny van der Neut op plaats twee met 1517 punten. Ruud Maas sluit vanavond het rijtje. Met 1491 punten eindigde hij deze avond als derde.
Op donderdag 7 februari was alweer onze tiende sjoelavond van dit seizoen. Ook op deze avond heeft Thomas van Brakel het voor elkaar gekregen om de eerste plaats in te nemen in de Hoofdklasse met een score van 1939 punten. Arnold van der Linden werd tweede met 1757 punten en daarachter is geëindigd Rien Ravensbergen met 1750 punten. De top drie van de A-klasse zit qua punten niet heel ver uit elkaar. Leo van Faassen is in deze klasse eerste geworden met 1691 punten. De tweede plek is voor Gert Lanser met 1644 punten en Riet Schijf is met 1637 de nummer drie van deze avond. In de klasse B neemt vanavond Willem Romijn de leiding. Hij wist namelijk 1539 punten te behalen. Astrid Overbeek werd tweede met 1521 punten en Brigitte Hoogeboom kwam met 1498 punten op de derde plaats terecht. Ons nieuwe lid Simone Groen wist op deze avond in de C-klasse als derde te eindigen met 1469 punten. De tweede positie werd ingenomen door Ruud Maas, met 1479 punten. Op de eerste plek is Bertus Baas geëindigd.
Op donderdag 24 januari was onze negende sjoelavond van dit seizoen. Door het slechte weer van deze dag, was het in dorpshuis De Reede erg rustig. Zo waren er bijvoorbeeld maar drie personen van de B-klasse aanwezig. Daardoor is Plonie Verdel op één geëindigd met 1559 punten. De tweede plek was voor Willem Romijn met 1495 punten en derde is geworden Femmy Korte met 1454 punten. In de Hoofdklasse staat Thomas van Brakel na vanavond wederom op nummer één. Dit keer behaalde hij 1938 punten. Met een voorsprong van elf punten op de nummer drie, die 1741 punten in totaal had, heeft Jan-Willem Vermeer de tweede plek opgeëist met 1752 punten. De 1741 punten behoorde toe aan Til Vermeer. De top drie in de klasse A lag heel dicht bij elkaar. Elly Lanser op nummer één met 1669 punten, Martje Baardse op twee met 1664 punten en Gert Lanser sloot deze avond af als derde met 1650 punten. In de klasse C gooide Bertus Baas in totaal 1558 punten. Met dit aantal punten staat hij wederom op de eerste plaats. Ruud Maas werd deze avond tweede met 1492. Hiermee neemt hij een ruime voorsprong op de nummer drie, die 1340 punten wist te behalen. Deze positie werd deze avond ingenomen door Henny van der Neut.
Op donderdag 10 januari was de eerste sjoelavond na de kerstvakantie van sjoelclub Rijsenhout. De eerste plaats in de hoofklasse werd ingenomen door Thomas van Brakel met 1905 punten en op de tweede plek is geëindigd Arnold van der Linden met 1763 punten. Opmerkelijk deze avond is, is dat er twee mensen derde zijn geworden. Namelijk Jan-Willem Vermeer en Corry Balder. Zij wisten beide 1705 punten te behalen.
In de klasse A lag het puntenaantal heel dicht bij elkaar. Net als in de hoofdklasse, zijn er meerdere mensen met hetzelfde aantal punten. Zowel Martje Baardse als Annelies Ravensbergen wisten namelijk de tweede plek te bemachtigen met 1653 punten. Met een kleine voorsprong is Elly Lanser eerste geworden met 1661 punten. Gert Lanser sluit dit rijtje af met 1641 punten.
De top drie in de B-klasse ziet er als volgt uit. Edwin Eikelenboom is bovenaan geëindigd met 1610 punten. Willem Romijn op de tweede plek met 1549 en Astrid Overbeek is derde geworden met 1512 punten.
Ook de puntenaantallen van de nummer twee en drie uit de C-klasse liggen niet ver uit elkaar. Ruud Maas, die tweede is geworden, heeft deze avond 1476 punten behaald. Mahjan Yari haalde 1449 punten en verdiende hiermee de derde plaats. En net als voor de vakantie heeft Bertus Baas het voor elkaar gekregen om de eerste plek te bemachtigen. Hij behaalde deze avond 1510 punten.
Op donderdag 6 december was de laatste competitieavond van sjoelclub Rijsenhout in 2018. Thomas van Brakel is er ook nu weer in geslaagd om de eerste plaats te behalen in de Hoofdklasse met 1964 punten. Op de tweede plek is geëindigd Jan-Willem Vermeer met 1785 punten en derde is geworden Arnold van der Linden met 1744 punten.
In de A-klasse is Riet Schijf, net als twee weken geleden, eerste geworden. Dit keer met 1712 punten. Nel Joore is met 1680 punten de nummer twee en op de derde plek staat deze avond Marjo Sym met 1649 punten.
De top 3 van de klasse B ziet er als volgt uit. De eerste plaats is voor Plonie Verdel met 1638 punten. Tweede is geworden Astrid Overbeek met 1593 punten en op de derde plek staat Edwin Eikelenboom met 1575 punten.
Ook op deze avond is het Bertus Baas gelukt om met 1462 punten eerste te worden in de C-klasse. Mahjan Yari behaalde met precies 1400 punten de tweede plek. Tot slot is Elsina van Schie op de derde plaats beland met 1393 punten.
Op donderdag 22 november vond sjoelavond nummer zes, van de vijftien, plaats van sjoelclub Rijsenhout in dorpshuis De Reede. Zoals vanouds is Thomas van Brakel op de eerste plek geëindigd in de Hoofdklasse. Dit keer met en score van 1907 punten. Rien Ravensbergen die twee weken geleden de tweede plek wist te bemachtigen is deze avond derde geworden met 1738 punten. Wie wel tweede is geworden is Corry Balder. Zij gooide maar liefst 1741 punten. De nummer één en twee van de klasse A is onveranderd in vergelijking met twee weken geleden. Riet Schijf als nummer één met 1774 punten en Elly Lanser, als nummer twee, behaalde 1701 punten. De derde plek werd ingenomen door Leo van Faassen met 1658 punten. De top drie in de B-klasse is als volgt: Op nummer één Astrid Overbeek met 1658 punten. Jannie van der Laarse behaalde met 1543 punten de tweede plek en derde is geworden Willem Romijn met 1499 punten. Het is Bertus Baas gelukt om, met een score van 1624 punten, opnieuw de eerste plaats te behalen in de C-klasse. Hiermee neemt hij een ruime voorsprong op de nummer twee die deze week wordt ingenomen door Henny van der Neut met 1466 punten. Ruud Maas is op deze avond derde geworden met 1438 punten.
Op donderdag 8 november was alweer de vijfde sjoelavond. Op deze avond net niet de 2000 punten gehaald, maar met 1925 punten heeft Thomas van Brakel toch de eerste plaats weten te bemachtigen. Op de tweede plaats is geëindigd Rien Ravensbergen met 1740 punten. Derde is geworden Elisa Arendse met heeft 1732 punten. Dit is haar eerste seizoen in de Hoofdklasse. Net als op de vorige sjoelavond, is Riet Schijf eerste geworden in de A-klasse. Dit maal met 1762 punten. Elly Lanser heeft de tweede plaats behaald met 1692 punten en met iets meer dan vijftig punten verschil staat Nel Joore op plaats drie met 1640 punten. Ook in de klassen B en C is de nummer één dezelfde als die van de vorige sjoelavond. Willem Romijn behaalde in de klasse B de eerste plek met 1555. Edwin Eikelenboom werd tweede met 1538 punten en kort daarachter met 1535 punten kwam Plonie Verdel. Bertus Baas wist op deze avond in klasse C een score van 1516 punten te behalen. De tweede plaats was voor Henny van der Neut met 1467 punten. En als laatste werd Ruud Maas op deze avond derde in de C-klasse.
Thomas van Brakel heeft, tijdens de vierde sjoelavond, voor de eerste keer van dit seizoen een score boven de 2000 punten gehaald. Met een score van 2004 heeft hij dit keer een ruime voorsprong op de nummer 2, Lineke van Brakel. Zij haalde slechts 1694 punten. Kort daarachter kwam Arnold van der Linden met 1685 punten. In de A-klasse heeft de familie Lanser goed gescoord deze avond. Gert Lanser op kop met 1701 punten en Elly Lanser op de derde plek met 1669 punten. Op de tweede plaats is Leo van Faassen geëindigd met 1697 punten. De top 3 van de klasse B ziet er als volgt uit: Willem Romijn op kop met 1662 punten, gevolgd door Astrid Overbeek die 1644 behaalde. Derde is geworden Plonie Verdel met 1618 punten. Bertus Baas is, net als op de vorige sjoelavond, eerste geworden in de C-klasse. Dit keer met 1528 punten. Ook Ruud Maas heeft, nu voor de tweede sjoelavond op rij de tweede plaats te pakken. Hij wist een score van 1463 te halen. Op de derde plek is Henny van der Neut geëindigd met 1450 punten.
Thomas van Brakel heeft met 1821 toch de eerste plaats weten te behalen, gevolgd door Arnold van der Linden met 1764 punten. Lineke van Brakel kwam met 1722 op plaats drie terecht. In klasse A behaalde Riet Schijf de eerste plaats met 1702 punten. Tweede is geworden Hans Schijf met 1667 punten en Gert Lanser wist de derde plek te bemachtigen met 1632 punten. Willem Romijn behaalde in de klasse B de eerste plek met 1589. Jannie van der Laarse werd tweede met 1523 punten met daar kort achteraan Edwin Eikelenboom met 1520 punten. De grote verassing kwam voor Bertus Baas die met 1484 punten de eerste plaats wist te behalen in de C-klasse. Ruud Maas werd op deze avond tweede met een totaal puntenaantal van 1452. Tot slot is Map Ebbinge wederom derde geworden. Ditmaal behaalde zij een totale score van 1382 punten.
Op donderdag 27 september was de tweede sjoelavond van het seizoen bij sjoelclub Rijsenhout. In de hoofdklasse was Thomas van Brakel weer de nummer één met 1983 punten, gevolgd door Lineke van Brakel met 1779 punten. Op de derde plaats is Rien Ravensbergen geëindigd met 1705 punten. In de klasse A liggen de uitslagen van de top drie heel dicht bij elkaar. Als eerste Nel Joore met 1665. Elly Lanser is tweede geworden met 1663 punten en Marjo Sym heeft, als derde, 1648 punten. De top drie van de B-klasse is als volgt: Edwin Eikelenboom als nummer één met 1625 punten. Els van der Linden met 1579 punten op de tweede plaats en Plonie Verdel is op deze avond derde geworden met 1499 punten. Ruud Maas is in de C-klasse eerste geworden met 1457 punten. Henny van der Neut behaalde de tweede plaats met 1419 punten en Map Ebbinge is in deze klasse derde geworden met 1366 punten.
Op vrijdag 14 december 2018 hebben wij onze laatste avond gehad in 2018. Op deze speciale (kerst)feestavond stond het bingospel centraal. Iedereen kreeg een briefje met getallen. Deze getallen stonden voor het aantal punten die hij/zij moest proberen te gooien. De uitslag wat in het rood stond geschreven, moest als eerste gegooid worden. Pas als je dit aantal punten gehaald had, mocht je verder spelen. Als je alle getallen had aangekruist, had je vanzelfsprekend bingo. Van alle deelnemers, wisten er maar twee dit ook daadwerkelijk te halen. Het was een hele gezellige avond die afgesloten werd met een grote verloting en een rollade voor elk lid van de club.
Op donderdag 26 april 2018 was de slotavond van het seizoen 2017-2018 De avond begon om 18.30 uur met lekkere pannenkoeken. Deze werden ter plaatse gebakken door de mannen van Pannekoekenkar De Ambacht uit Hoofddorp. Na 1 1/2 uur heerlijk gegeten te hebben was er om 20.00 uur de mogelijkheid om te sjoelen. In de pauze werden er lootjes waarmee je leuke prijzen kon winnen. Maar de echte prijzen werden aan het einde van de avond uitgereikt. Helaas waren er een paar prijswinnaars afwezig, maar dat mocht de pret niet drukken. Al met al dus weer een geslaagd seizoen dit jaar. Ik wil het bestuur bedanken voor het organiseren, maar ook Ria Scheewe, sfeerfotograaf in Aalsmeer voor het maken van de mooie foto's !!
Welkom (terug) op de website van sjoelclub Rijsenhout.

Agendapunten

Uitslagen

Heeft u een vraag? Stel uw vraag dan per e-mail door onderstaand formulier in te vullen. U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Contactformulier

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!