Terug

Vijfweekse E-bike cursus voor 55-plussers

Veilig op de E-bike
Sportservice Haarlemmermeer verzorgt een vijfweekse E-bike cursus voor 55-plussers. Tijdens deze cursus leert u alles over het veilig fietsen op een E-bike. De cursus start op dinsdag 10 mei van 9.30 tot 11.30 uur vanaf wijkgebouw de Nieuwe Silo in Hoofddorp.

Inhoud van de cursus
Gedurende de cursus komt u meer te weten over de E-bike en wat het verschil met een gewone fiets voor u betekent. Naast een klein theoriegedeelte gaat u vooral zelf aan de slag om met de E-bike te oefenen. Dit bestaat uit een warming-up van de spieren om vervolgens aan een goede fietstocht te beginnen. De fietstocht gaat naar vijf verschillende gebieden in en rondom Hoofddorp. Na afloop eindigen we met koffie in het wijkgebouw.
Indien u zelf geen E-bike bezit, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Een leen E-bike wordt, tegen een vergoeding, voor u geregeld.

De kosten voor de cursus (excl. huur E-bike) bedragen € 12,50. Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Beers van Sportservice Haarlemmermeer, 023- 557 59 37 of mbeers@sportservicehaarlemmermeer.nl.

 

 

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!