Terug

Visie Rijsenhout 16 Nov 20:00 ontmoetingskerk

De gemeente Haarlemmermeer organiseert op maandag 16 november aanstaande een eerste (inspiratie)bijeenkomst over het opstellen van een visie voor Rijsenhout.

Plattegrond gebieden

Inspiratiebijeenkomst visie Rijsenhout

Datum: Maandag 16 november
Locatie: Ontmoetingskerk, Werf 2, Rijsenhout
Inloop: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur (einde rond 22.00 uur)

Tijdens de bijeenkomst lichten we het traject verder toe en geven we aan op welke wijze u kunt meedenken en meepraten. Daarnaast inspireren we u graag met sprekende voorbeelden die ook in Rijsenhout mogelijk zijn. Hiervoor geven diverse ondernemers een korte presentatie.

U kunt zich aanmelden via een e-mail aan: rijsenhout@haarlemmermeer.nl. Graag bij opgave uw adresgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) vermelden.

Visie Rijsenhout

Rijsenhout ligt op één van de meest mooie en bijzondere plekken van Haarlemmermeer: aan de westoever van de Westeinderplas. De Westeinderplas (met vroeger tuinbouw en nu recreatie), de ringvaart en glastuinbouw zijn verweven met de geschiedenis van het dorp.

Voor een drietal gebieden (op de kaart hieronder genummerd met 3, 6 en 7) is glastuinbouw niet meer de meest voor de hand liggende invulling. Hiervoor wil de gemeente Haarlemmermeer andere mogelijkheden bekijken en samen met lokale en regionale overheden, bedrijven en bewoners een ruimtelijke en economische visie opstellen.

  • Gebied 3 ligt tussen Heermanszwet, Aalsmeerderdijk en Aarbergerweg
  • Gebied 6 ligt tussen de Grote Poellaan 101 (de camping) en de Grote Poellaan 43
  • Gebied 7 ligt tussen Grote Poellaan 43, de Kleine Poellaan en de Rijshornstraat

Op www.haarlemmermeer.nl/visierijsenhout vindt u meer informatie over dit project.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!