Terug

Voorjaarsvakantie in het teken van sport en spel in thema van videospel Among Us

Van maandag 22 februari tot en met vrijdag 26 februari 2021 organiseert Team Sportservice het spel Among Us voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. Among Us is een populair videospel, maar tijdens deze activiteit spelen de kinderen het ‘in het echt’. Among Us vindt plaats in Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg.

Elke schoolvakantie zorgt Team Sportservice voor een mooi programma met sportieve activiteiten voor kinderen in Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg. Deelname aan Among Us kost € 3 per kind, per keer. De activiteit vindt vanwege de coronamaatregelen buiten plaats en is voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. Er is beperkt plek en inschrijven is verplicht.

Samen spelen en sporten

Buurtsportcoach Jacintha Steinmetz: “We proberen elke keer weer iets nieuws te verzinnen waarvan we denken dat het aanslaat bij kinderen. Among Us is online heel populair, maar wij vertalen het naar een sport- en spelactiviteit. We vinden het belangrijk dat kinderen samen blijven spelen en sporten. Het is goed voor het lichaam, maar ook om te leren samenwerken en gewoon lekker plezier te maken.”

Wat is Among Us?

In Among Us zit je met vier tot tien spelers op een ruimteschip. De meesten spelen als bemanningslid, een of meerderen als impostor: bedrieger. De bemanningsleden rennen rond en proberen het schip te repareren door allerlei taken uit te voeren. De impostors hebben als doel de boel te saboteren. En als het even kan iemand onopvallend uit te schakelen. Om de zoveel tijd volgt een stemronde: je overlegt over wie de impostor zou kunnen zijn. Heeft iemand iets verdachts gezien? Wie de meeste stemmen krijgt, moet het spel verlaten. De bemanning wint als alle impostors op tijd zijn weggestemd, de impostors als ze tot het einde in het spel blijven.

Ga naar www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer om je in te schrijven. Neem bij vragen contact op met Team Sportservice via haarlemmermeer@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!