Terug

Wethouder Marja Ruigrok opent zaterdag 4 juni Kunstroute Ringdijk Zuid op Fort Rijsenhout

Zaterdag 4 juni opent wethouder Cultuur Marja Ruigrok om 10.30 uur de Kunstroute Ringdijk Zuid op Fort Rijsenhout aan de Aalsmeerderdijk 460 Aalsmeerderbrug. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. 

In het weekend van 4 en 5 juni tonen 28 kunstenaars en leerlingen uit groep 7 en 8 van basisschool Sint Willibordus uit Buitenkaag van 12.00 – 17.00 uur hun kunst aan het publiek. Verdeeld over 11 locaties kunnen bezoekers kennismaken met schilder- en beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, sieraden en nog veel meer. Naast kunst op locatie wordt er ook kunst tentoongesteld op het Fort Rijsenhout, The Fig Tree, Boerderij Kroon, Dorpshuis Marijke en Dorpshuis De Ontmoeting in Buitenkaag. Elke locatie is herkenbaar aan een vlag met het logo van de Kunstroute Ringdijk Zuid. 

Op www.kunstrouteringdijkzuid.nl zijn alle deelnemende kunstenaars en een routekaart met daarop de locaties te vinden. Daarnaast treedt op zondag 5 juni de Burgerveen band Burger Fame op in het Dorpshuis Marijke (KunstcafĂ©) vanaf 15.30 uur.
 
De Kunstroute Ringdijk Zuid is twee dagen kunst, cultuur, gastvrijheid langs de ringvaart. Een prachtige route om te fietsen van 15 km met diverse restaurants, bankjes en picknickplekken.

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!