Terug

UPDATE: Gemeenteraad – Museum Crash in Fort

UPDATE 24 JULI 2018:

Dorpsraad en Regiegroep hebben vandaag in aanvulling op de inspreker een brief gestuurd naar de Raad, met c.c. aan het College van B&W.:

20180722 Brief aan de raad Crash Fort

20180722 Bijlagen brief raad

 

UPDATE 19 JULI 2018:

U kunt de inspraak terugzien op https://gemeenteraad.haarlemmermeer.nl/Vergaderingen/Raadsplein/2018/19-juli/17:00/Vragenuur/fragment1/#filmfragment=3765&offset=1473 vanaf minuut 24.

Er worden nog verdere schriftelijke vragen gesteld door de raad aan het College.

Wij zijn blij dat dhr. Klop is opgestaan voor behoud van Crash museum. Zijn contactgegevens zijn bekend bij de Dorpsraad. Mensen die net als hij het Fort en Crash een warm hart toedragen en hem willen helpen, kunnen zich bij ons melden.

————–

a.s donderdag, 19 juli om 17 uur,  wordt er tijdens het vragenuurtje van de gemeenteraad door een betrokken burger ingesproken voor behoud van het CRASH museum. Wethouder Reneman wil graag dat het Crash museum naar elders verhuist zodat het Fort verbouwd kan worden. wat daarna de bestemming wordt is nog niet duidelijk. We roepen Rijsenhouters en omgeving op om met hun aanwezigheid de inspreker te steunen.

De Dorpsraad Rijsenhout heeft al meerdere keren bij de gemeente aangegeven dat we het museum Crash en alle andere activiteiten van en op ’t Fort,  heel belangrijk vinden voor het dorp en de omgeving. De gemeente en de desbetreffende Wethouder hebben daar, tot nu toe, geen gehoor aan gegeven. Aan de Dorpsraad is te kennen gegeven dat wij  pas mogen meepraten wanneer er een plan van aanpak is. Wij worden vanuit te gemeente niet op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van ’t Fort.

Elke bewonersgroep of enkeling die zich sterk wil maken voor het fort en al haar activiteiten zal dus van harte gesteund worden door de dorpsraad van Rijsenhout.

We zijn heel blij met de actie om vragen te stellen aan de Raad, en hopen dat er meer Rijsenhouters op staan om deze actie te ondersteunen. want, zoals zo vaak, samen staan we sterk.

dus kom donderdagmiddag 19 juli om 17 uur even naar het gemeentehuis en kijk mee naar ’t vragenuurtje. dan voelt de spreker zich ook gesteund.

of kijk online mee naar het openbare vragenuurtje

https://gemeenteraad.haarlemmermeer.nl/

 

wilt u zelf inspreken:

https://haarlemmermeergemeente.nl/gemeenteraad/inspreken

 

Wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld je nu aan!